Кулінарія
Чак-чак
— 17 жовтня 2012 —
Чак-чак - це візитна картка, традиційна страва татарської кухні. Жодне татарське свято, весілля, урочистість не проходять без цієї солодкої медяної страви.
Як варити виноградний сік
— 17 жовтня 2012 —
Коли врожай невеликий - ми засмучуємося, коли фруктів і ягід багато - не знаємо, що з ними робити. Нібито вже полиці в коморі ломляться від компотів і варення, і ви точно знаєте, що з усім заготовленим родина не впорається, але виноград достигає, порожні банки ще є, так чому б не зробити виноградний сік?
Пиріг з лаваша із сиром і зеленню
— 17 жовтня 2012 —
2 тонких лаваші, 2 яйця, 250 мл кефіру, невеликий пучок зелені кропу та петрушки, 250 г будь-якого сиру.
Сирники під вершковим соусом
— 17 жовтня 2012 —
500 г сиру; 2 яйця; 2 ст. л. цукру; 4-5 ст. л. борошна; щіпка солі; 1 ч. л. соди (погасити оцтом або лимонним соком). Для соусу: 200 мл вершків; 1/4 скл. цукру, одне яйце, 1/2 скл. ізюму, ванільний цукор.
Рибне гаше
— 17 жовтня 2012 —
Будь-яка біла риба - 1 кг, яйце - 2 шт., молоко - 1 скл., панірувальні сухарі - 2 ст. л., вершкове масло - 2 ст. л., часник - 2 зубочки, перець, сіль.
12 жовтня - Всесвітній день яйця
— 10 жовтня 2012 —
Безсумнівно, що шанувальники цього свята на всі 100% за цей цінний продукт. І, як виявилося, є за що яйця любити!
Закуска з помідорів з моцареллою
— 10 жовтня 2012 —
4 великих помідори, 4 великих кульки моцарелли, 1 невеликий солодкий перець, 100 г маслин, 2 ст. л. кедрових горішків, невелика жменя листя базиліку, 1 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений солодкий перець - за смаком.
Американський гарбузовий пиріг
— 10 жовтня 2012 —
Для тіста: 210 г борошна, 150 г вершкового масла, 1/4 ч. л. солі, 3 ст. л. крижаної води.
Сирні гужери
— 10 жовтня 2012 —
250 мл молока, 100 г вершкового масла, 160 г борошна, 1 ч. л. солі, 1/2 ч.л. меленого чорного перцю, 4 яйця, 160 г напівтвердого сиру (наприклад, гауди або «Російського»).
Готуємо смачні паштети
— 3 жовтня 2012 —
З найрізноманітніших продуктів: м'яса, риби, овочів, сиру можна приготувати смачні паштети. На основі 2-3 рецептів можна «скласти» дуже багато варіантів паштету. Їх можна використовувати як самостійну страву, або як начинку для пирогів і пиріжків. Різноманітні паштети, густі та смачні - чудовий продукт для бутербродів всіх видів. І ще - домашні паштети, приготовлені з натуральних продуктів, за смаком не йдуть ні в яке порівняння з магазинними. Готувати їх не важко, просто потрібні терпіння та акуратність. У чому ви і самі переконаєтеся, спробувавши приготувати страви за наступними рецептами.
1 | ... | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 |