Кулінарія

Пироги, які не черствіють

— 13 лютого 2013 —

З цим тістом упорається навіть починаюча господарка. Для таких пирогів, що не черствіють, готується особливе заварне дріжджове тісто.


Як правильно заморожувати і розморожувати м'ясо

— 13 лютого 2013 —

Якщо м'ясо потрібно заморозити, як його правильно підготувати?


Рибно-картопляні котлетки

— 6 лютого 2013 —

500 г філе тріски, 500 г картоплі, 1 дрібно нарізана цибулина, 2 зубочки часнику, дрібно нарізаного, 1 ст. л. нарізаної петрушки, 3 яйця, лимон для сервіровки.


Медово-апельсинові тістечка

— 6 лютого 2013 —

Тісто: вершкове масло - 70-80 г, яйця - 1 шт., мед - 2 ст. л., борошно - 2,5 скл., цукор - 1 ст. л., сметана - 1 ст. л., ванільний цукор - 8-10 г, розпушувач - 2 ч. л.; 

крем: згущенка варена - 1 банка, апельсиновий сік - 80 г, сметана 15% - 8 ст. л.

Хрусткі курячі ніжки

— 6 лютого 2013 —

Курячі ніжки - 5 шт., яйце - 1 шт., кетчуп - 1 ст. л., панірувальні сухарі - 75 г, арахіс (тертий) - 100 г, сіль - 0,5 ч. л., спеції для курки, рослинна олія - 60 мл.


Картопля для святкового столу

— 6 лютого 2013 —

Картопля - досить дорогоцінний подарунок, привезений не так вже і давно з Америки в Європу. Цей овоч іноді рятував багато країн від голоду. Не даремно у нас його називають другим хлібом. Страви з картоплі популярні в усьому світі. Їхні прості рецепти відомі нам з висловлення одного з героїв кінофільму «Дівчата»: «Картопля буває смажена, варена та пюре». Ми ж з вами будемо готувати страви з неї трохи складніші, так, щоб ними було не соромно почастувати запрошених гостей.


Галушки із грибами

— 30 січня 2013 —

1 кг очищеної картоплі, 800 мл молока, 500 г нашаткованих печериць, 3 ст. л. нашаткованої зелені петрушки, сіль - за смаком.


Паштет з курячої печінки

— 30 січня 2013 —

Куряча печінка - 250-300 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; морква - 1 шт.; масло вершкове - 50 г; майонез - 2 ст. л.; яйце куряче - 2 шт.; рослинна олія; сіль, перець - за смаком.


Салат «Ласунка»

— 30 січня 2013 —

1 відварений і очищений буряк, 100 г чищених горіхів, 2 варених і очищених моркви, 100 г ізюму (залити теплою водою, потім висушити на серветці), 150 г твердого сиру, 2 зубки часнику, сіль і перець, 200 г майонезу.


Яка страва зігріє холодними вечорами? Гарячі горщики!

— 30 січня 2013 —

Уявіть собі ароматну, ситну, гарячу страву, і не просто гарячу, а ще й таку, що довго залишається гарячою - набагато довше, ніж будь-яка інша, подана на тарілці, навіть заздалегідь підігрітою. За вікном мороз, та й у квартирі не тропіки, а ваша родина та гості розчервонілися, з ентузіазмом працюючи виделками. А ще ця страва недорога та проста в готуванні. Отже - гарячі горщики!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...