Як позбутися від мурах

7 травня 2013

Людина здавна веде боротьбу з мурахами, придумуючи все нові й нові способи. 

Було помічено, що мурахи не переносять запаху лимона й тютюну, не люблять солоного, але небайдужі до солодкого, до м'яса. Домогосподарки протирали лимоном всі місця пересування мурах і клали листя тютюну. Дехто намагався від них позбутися за допомогою зелених гілочок помідора. Дійсно, на деякий час вони зникають, а потім знову змушують хапатися за голову будь-яку господарку.

Є більш винахідливі способи, які змушують мурах затаїтися на більш тривалий строк, але не назавжди. Наприклад, можна змішати 2 столові ложки гарячої води, 4 чайні ложки гліцерину, 3 столові ложки цукрового піску, 1 чайну ложку бури і 2 столові ложки меду. Суміш підігріти на слабкому вогні, перемішуючи до повного розчинення. Потім розлити принаду в маленькі пляшечки і покласти їх на бік у місцях перебування мурах.

Але є більш діючий спосіб, скориставшись яким ви забудете до наступної весни, як виглядають ці маленькі розбійники мурахи.

Потрібно взяти в рівних кількостях жовток вареного яйця, борну кислоту та мед або цукровий сироп. Все ретельно перемішати, скачати невеликі кульки і розкласти їх у прихованих місцях, але так, щоб маленькі діти не змогли до них дотягнутися. Наприклад, за холодильником, над плінтусом під кухонними меблями, під ванною і т.д. Цей рецепт допоможе вам позбутися не тільки від фараонових та інших мурах, але й від тарганів.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6964 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс