Традиційна медицина

Де шукати крапки «своїх» хвороб

— 6 червня 2018 —

Ще лікарі в прадавньому Китаї з'ясували, що старіння організму починається з ніг. А саме з п’ят. Згідно з канонами стародавньокитайської медицини, саме на п'ятах розташовані активні крапки, які відповідають за правильне функціонування всіх органів. І якщо п'яти «нетреновані», то й усьому організму погано - не дихається, і в результаті старіє кожний орган. Ногам дуже корисні контрастні обливання: то гарячою, то холодною водою.


У соді виявлена речовина, що допомагає при запаленні

— 6 червня 2018 —

Експерти з Медичного коледжу Джорджії виявили, що розчин харчової соди виявляє протизапальний ефект і може допомогти лікувати або запобігти ревматоїдний артрит та інші захворювання.


Реальний спосіб зберегти гостроту мозку в старості

— 30 травня 2018 —

У недавньому інтерв'ю для закордонних ЗМІ професор психології Північно-Східного університету в Бостоні Ліза Фельдман Баррет дала кілька порад людям похилого віку для збереження пізнавальних навичок як можна довше.


Названо найнебезпечніші пози людей перед комп'ютером

— 30 травня 2018 —

Мало хто замислюється над тим, що поза, у якій він сидить перед комп'ютером, може бути причиною негативних змін у здоров'ї та самопочутті.


Страви української кухні корисні для здоров'я

— 30 травня 2018 —

Учені неодноразово заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка виробляється в тій же місцевості, де вона живе. Отже, китайцям корисніше за все їсти страви китайської кухні, а українцям - української. Тут усе просто, як двічі два. Але дієтологи доповнили цю рекомендацію деякими нюансами.


Названі кращі продукти для здоров'я зубів

— 23 травня 2018 —

Канадські стоматологи з університету Торонто провели дослідження, у ході яких з'ясували, які продукти можуть допомогти підтримувати гігієну ротової порожнини.


20 хвилин фізичних зусиль – і депресія вас не наздожене

— 23 травня 2018 —

Учені довели, що 20-хвилинне фізичне заняття на третину знижує ризик депресії. Це може бути швидка ходьба, їзда на велосипеді та інші фізичні вправи, виконувані щодня.


Недорогі та доступні засоби після засмаги з вашого холодильника

— 23 травня 2018 —

Улітку люди часто зіштовхуються з проблемою сонячних опіків. При цьому не завжди засоби з аптеки допомагають краще, іноді все, що потрібно, зберігається у вашому холодильнику.


Названо продукти, що зігрівають організм

— 16 травня 2018 —

Продукти, які ми їмо щодня, впливають на нашу систему організму. У їхньому числі більшість тих, які підтримують і регулюють тепло. Це відбувається тому, що вони вимагають час для переварювання й організму потрібно більше енергії, щоб стимулювати цей процес.


Ось якими засобами можна перемогти гіпертонию

— 16 травня 2018 —

Симптоми артеріального тиску включають біль у грудях, головні болі й ускладнене дихання. Гіпертонія додатково тисне на кровоносні судини і життєво важливі органі. Крім цього, вона загрожує небезпечними для життя станами, включаючи серцеві напади й інсульти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс