Традиційна медицина

Вітамін D здатний запобігти ревматоїдний артрит

— 7 грудня 2017 —

Це показало дослідження вчених Бірмінгемського університету. За словами дослідників, для цього слід підтримувати достатній рівень вітаміну.


Мінздрав попереджає: пацієнти, які не укладуть декларацію з лікарем, самі будуть платити за медпослуги

— 30 листопада 2017 —

Пацієнти, які не підпишуть декларацію з лікарем первинної ланки, з 2020 року не зможуть одержувати безкоштовні медичні послуги. Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.


Дієтологи виявили продукти, що можуть містити суперкорисну жирну кислоту омега-3

— 30 листопада 2017 —

Звичайно вважалося, що жирні кислоти омега-3 містить лише жирна риба, тепер же вченим удалося розширити список корисних продуктів, пише The Daily Mail.


Щеплення втрачають свою ефективність через безперервні процеси мутації вірусу грипу

— 30 листопада 2017 —

Про це говорять результати наукового дослідження. На сьогоднішній момент фахівці не знають, як виправити цю ситуацію. 


Медики пояснили, чому спати потрібно з відкритим вікном

— 30 листопада 2017 —

Коли двері або вікно в спальню вночі відкриті, повітря циркулює по кімнаті - це сприяє підвищенню якості сну. До такого висновку прийшли медики в ході нового дослідження, у якому взяли участь здорові студенти, повідомляє The Daily Mail. 


Угги шкодять здоров'ю ніг

— 23 листопада 2017 —

Багато людей вибирають угги в якості взуття на зиму. Вони відрізняється м'якістю й теплом. Однак, на думку ортопедів, угги завдають шкоди організму людини.


Чим небезпечні стрибки артеріального тиску

— 23 листопада 2017 —

Згідно з результатами нового дослідження, проведеного в інституті серцево-судинної хірургії «Інтермаунтейн» у Солт-Лейк-Сіті (США), екстремальні перепади систолічного артеріального тиску потенційно настільки ж смертельно небезпечні, як і постійний високий артеріальний тиск.


Що їсти, якщо у вас високий тиск?

— 23 листопада 2017 —

Дехто з нас може похвастатися ідеальним (120/80) тиском. Через зайву вагу, генетичну схильність, різні захворювання типу цукрового діабету деякі люди страждають на гіпертонію - підвищений кров'яний тиск.


Жінкам важче відмовитися від паління, чим чоловікам

— 16 листопада 2017 —

Недавнє дослідження виявило, що паління на чоловіків і жінок впливає по-різному. Тому жінкам, як правило, складніше відмовитися від шкідливої звички.


Учені створили напій, здатний захистити від хвороби Альцгеймера

— 16 листопада 2017 —

Експерти Массачусетського технологічного інституту створили напій, який може допомогти сповільнити когнітивні порушення на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс