Традиційна медицина

Названо ще один поширений фактор ризику гіпертонії

— 16 жовтня 2019 —

Люди із захворюванням ясен (періодонтит) мають багато шансів заробити гіпертонію. Про це свідчать результати дослідження, опубліковані у журналі Cardiovascular Research.


Чому часто їсти суші небезпечно для здоров’я

— 11 жовтня 2019 —

Суші непомітно увійшли в наше життя і багато хто вже не уявляють святкове застілля або недільний похід у ресторан без цієї страви. Але її не можна зарахувати до правильного харчування. У деяких випадках страва японської кухні може серйозно зашкодити організму.


Вживання грибів може знизити ризик раку простати

— 6 жовтня 2019 —

У першому дослідженні такого роду японські дослідники виявили зв’язок між вживанням грибів і зниженням ризику раку простати. Хоча ефект відносно невеликий, результати, ймовірно, заслуговують на увагу.


Серцевий напад допоможе пережити відомий усім вітамін

— 6 жовтня 2019 —

Серцевий напад є основною причиною смерті в усьому світі, і нові стратегії лікування користуються великим попитом. На жаль, тривале пошкодження серцевого м’яза не рідкість після такої події.


Три сигнали тіла, які не можна ігнорувати

— 6 жовтня 2019 —

Щодня у кожного з нас знаходиться привід, який змусить турбуватися. Ми намагаємося зберегти здоровий баланс між особистим і професійним життям, страждаємо від тривалого робочого дня, і знаходимося у напрузі через наші соціальні зобов’язання.


Спати вдень корисно для серця

— 26 вересня 2019 —

Нове дослідження засвідчило, що люди, які сплять протягом дня, мають більш низький ризик серцевих нападів. На думку дослідників, хронічне недосипання може підвищити ризик розвитку атеросклерозу або накопичення холестеринових бляшок в артеріях організму. Атеросклероз є відомим фактором ризику серцевих нападів. Це призводить до звуження і ущільнення артерій. Коли це відбувається у коронарних артеріях, ризики серцевого нападу значно підвищуються.


Чому люди набирають вагу з віком навіть при скромному раціоні

— 26 вересня 2019 —

Дослідники з Каролінського інституту у Швеції розповіли, чому люди набирають вагу з віком. Справа виявилася в обороті ліпідів у жирових тканинах, тобто у швидкості, з якою жирові клітини видаляються і накопичуються. Цей процес сповільнюється при старінні.


Імунотерапія підвищує виживаність від раку легенів у п’ять разів

— 26 вересня 2019 —

Науковці Єльського університету виявили, що новий імунологічний препарат ніволумаб підвищує виживаність від раку легенів у п’ять разів. Пацієнтів, які мали запущену хворобу і приймали його, порівняли із групою людей, які отримували стандартну хіміотерапію.


Як швидко позбутися зубного болю?

— 20 вересня 2019 —

Зубний біль - один з найнеприємніших. Його поява свідчить про наявність серйозних проблем зі здоров’ям зубів. Фахівці рекомендують не відкладати лікування й відразу звертатися до стоматолога. Але часом зубний біль може застукати нас у найневідповідніший момент, коли немає часу або можливості відвідати лікаря. Що ж робити у такому випадку?


10 способів спалити 100 кілокалорій за 10 хвилин

— 20 вересня 2019 —

Щоразу при вивченні енергетичної цінності різних продуктів (особливо смачних) дивуєшся волаючому дисбалансу між швидким нагромадженням калорій і їх жахливо повільним спалюванням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс