Традиційна медицина

Мінздрав розповів про обов'язки лікаря первинної ланки

— 4 квітня 2018 —

Із впровадженням системи фінансування первинної ланки медичної допомоги лікарі повинні будуть надавати медичну допомогу при невідкладних станах, займатися профілактикою хронічних, інфекційних захворювань і надавати консультації щодо здорового способу життя.


Чи можна під час застуди ходити в спортзал і вживати алкоголь?

— 4 квітня 2018 —

Під час хвороби багато хто не знає, що можна робити, а що краще відкласти на час.  


Мінздрав роз'яснив процедуру укладання декларації з лікарем

— 29 березня 2018 —

У квітні починається загальнонаціональна кампанія «Вибери свого лікаря», українці повинні укласти з лікарем первинної ланки декларацію про надання медичних послуг.


П'ята частина антибіотиків призначається невиправдано

— 29 березня 2018 —

Британські дослідники виявили, що п'ята частина призначуваних лікарями антибіотиків зовсім не потрібна в ряді ситуацій.


Рецепт японських довгожителів від будь-яких стресів

— 29 березня 2018 —

Стрес може наздогнати в будь-який час року. У будь-якому віці й у будь-якій крапці планети. Стрес – невід'ємна частина нашого життя, здатна як мобілізувати організм, так і виявити серйозний руйнівний вплив на всі органи й системи.


Скільки потрібно споживати калорій

— 29 березня 2018 —

У Британії з'явилися нові рекомендації стосовно споживаних на день калорій. Це по суті обмеження, прийняті для приборкання епідемії переїдання.


Вино й шоколад корисні для здоров'я

— 22 березня 2018 —

Американські вчені досліджували ресвератрол, наявний у гронах винограду й зернах какао. Виявилося, що ця речовина допомагає в боротьбі з вірусами, таким чином, хворим корисно вживати вино й шоколад.


Люди, які регулярно недосипають, частіше хворіють на ГРВІ

— 22 березня 2018 —

У науковому середовищі вже багато років говорять про шкоду недосипання. Ризик зіштовхнутися з різними захворюваннями у людей, які не відпочивають повноцінно, значно вище, ніж у тих, хто проводить уві сні рекомендовану кількість годин. Нове дослідження підтвердило точними цифрами позицію вчених.


П'ять хвилин тренування скорочують ризик смерті літніх чоловіків

— 22 березня 2018 —

Згідно з дослідженнями, для літніх чоловіків навіть кілька хвилин тренування допомагають скоротити ризики смерті. При цьому загальний обсяг вправ більш важливий, чим їхня послідовність.


Чи лікувати карієс у дітей?

— 21 березня 2018 —

Багато батьків сумніваються, чи потрібно лікувати карієс у малят, адже молочні зуби однаково згодом випадуть. Однозначна відповідь – звичайно ж, потрібно. Адже небезпечний і сам факт псування зубів, і його наслідки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс