Традиційна медицина

Знайдений найбільш ефективний спосіб подолати безсоння

— 9 червня 2019 —

Зміна лише одного правила може повністю змінити проблеми зі сном лише за один тиждень, стверджують американські фахівці.


Як не стати жертвою кондиціонера

— 9 червня 2019 —

Літня спека на вулиці змушує співробітників офісів рятуватися від високих температур за допомогою кондиціонера. Але одночасно з початком жари й роботи охолодних систем росте й кількість захворювань. ГРВІ, запалення легенів, бронхіт, запалення периферичних нервів (неврит) - ось лише невеликий перелік того, що може стати супутником офісної прохолоди. Тому ділимося порадами спеціалістів, як користуватися кондиціонером, щоб не нашкодити власному здоров’ю. Отже:


Як захистити суглоби в дачний сезон

— 9 червня 2019 —

Копати, обрізати, удобрювати, сіяти, саджати – у дачників справ дуже багато. Але важливо при цьому опікуватися не тільки про майбутній урожай, але й про свої суглоби.


Фактори ризику розвитку деменції

— 1 червня 2019 —

Всесвітня організація охорони здоров’я визначила більш десяти основних факторів ризику розвитку деменції, пов’язаних зі способом життя і умовами, які дають поштовх розвитку недоумства.


Гарбузовий хліб - відмінний спосіб знизити цукор у крові

— 1 червня 2019 —

При діабеті 2 типу рівень цукру (глюкози) в крові людини стає занадто високим, тому при відсутності лікування можуть виникнути серйозні, а іноді і небезпечні для життя проблеми.


Полуниця очолює рейтинг найбільш забруднених пестицидами продуктів

— 31 травня 2019 —

Полуниця смачна та корисна, водночас очолює перелік найзабрудненіших продуктів через обробку її фунгіцидами та інсектицидами. Про це застерігає Міністерство охорони здоров'я.


Газована вода таки сприяє збільшенню ваги

— 24 травня 2019 —

Згідно з новими даними вчених, вживання дієтичних низькокалорійних газованих напоїв може призвести до збільшення ваги, оскільки з ними зростає споживання додаткових калорій.


Волоські горіхи знижують кров’яний тиск за однієї важливої умови

— 24 травня 2019 —

Волоські горіхи є відмінним джерелом жирних кислот омега-3 і часто рекомендуються як здоровий жир для людей, які піклуються про своє здоров’я. Особливо вони можуть бути хорошим дієтичним вибором для людей із ризиком серцево-судинних захворювань.


Чому дихати пилом небезпечно для здоров’я?

— 24 травня 2019 —

Пил - це органічні і мінеральні частки, відірвані від усього, що знаходиться навколо нас. 80 відсотків пилу ми приносимо додому з вулиці на своєму одязі і взутті. При цьому пил несе загрозу здоров’ю людини.


Кілька склянок соку на день підвищують ризик проблем із серцем удвічі

— 23 травня 2019 —

Американські вчені провели дослідження і встановили, що натуральні соки шкідливі для здоров’я людини. Лише кілька склянок у день призводять до підвищення ризику розвитку проблем з серцем удвічі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс