Традиційна медицина

Створено пристрій, який «підказує», які продукти можна купувати

— 29 березня 2019 —

Новий пристрій-додаток, що тестується у Лондоні пацієнтами з діабетом 2 типу та іншими захворюваннями, є браслетом, який адаптує харчування людей до їх ДНК й методом сканування штрихкоду продуктів видає результати, що їм можна купувати, а що не варто.


Повноцінне медичне страхування запустять у 2020 році

— 29 березня 2019 —

Повноцінне медичне страхування українці отримають, коли реформи буде впроваджено на усіх рівнях надання медичної допомоги - у 2020 році. Про це у Facebook повідомила в.о.міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.


Якщо вам за ...

— 22 березня 2019 —

Учені, що займаються проблемою старіння, рекомендують усім людям, які досягли 45-50 і більш років, зменшити вживання тваринних жирів, заміняючи їх оліями. Вони сприяють нормалізації холестеринового обміну. 


5 тварин здатних зціляти людей

— 22 березня 2019 —

Учені перелічили 5 тварин, що володіють здатністю до зцілення людей. Позитивний вплив на здоров’я хазяїв роблять - кішки, собаки, коні, а також змії й бджоли.


Японська Окінава - земля довгожителів

— 22 березня 2019 —

Жителі японського регіону Окінава живуть довше, чим де-небудь на Землі. Тут найбільший відсоток населення, старше 100 років, і вони навдивовижу здорові. Головним гарантом цього виявилося особливе харчування.


Дефіцит заліза: основні причини

— 9 березня 2019 —

Людському організму для правильної роботи потрібна велика кількість різних вітамінів, мінералів і речовин, здатних підтримувати роботу органів, стежити за станом різних систем, не давати хворобам атакувати тіло. При недоліку або надлишку можуть початися серйозні проблеми зі здоров’ям, почне збиватися режим, може постраждати й сприйняття дійсності.


Ефект від цього можна порівняти з ліками від підвищеного тиску

— 9 березня 2019 —

Тридцять хвилин ранкових вправ знижують артеріальний тиск протягом іншої частини дня у літніх чоловіків і жінок з надлишковою вагою або ожирінням. Згідно з новим дослідженням, опублікованим у журналі Американської кардіологічної асоціації, жінки, які роблять короткі, часті перерви від сидіння протягом дня, можуть ще більше підвищити користь від ранкових вправ від кров’яного тиску.


Що їсти, щоб кістки поміцнішали

— 9 березня 2019 —

Перелом кісток - досить небезпечна й хвороблива травма, від якої неможливо себе повністю застрахувати. Однак мінімізувати ризик перелому цілком можливо, якщо зміцнити кісткову тканину. У цьому вам допоможуть деякі зміни раціону.


Гранат допоможе кишковику

— 8 березня 2019 —

Науковці з Університету Луїсвіла вважають, що гранат може боротися із болісними симптомами запальних захворювань кишечнику, таких як хвороба Крона та виразковий коліт.


Сміх здатний продовжувати життя

— 8 березня 2019 —

Напевно ви чули подібне твердження. Виявилося, що це не порожні слова. Учені змогли науково пояснити сприятливий вплив сміху на організм людини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс