Традиційна медицина

Чи багато серед нас метеозалежних?

— 27 липня 2016 —

Вітчизняні дослідники час від часу проводять опитування серед українців на предмет їхньої залежності від погодних умов. Виходячи з результатів останніх досліджень, сильно залежать від зміни погоди близько 10% жителів України. "Мене дуже гнітить відсутність сонця"; "У мене тиск падає"; "Майже щодня - занепад сил", - скаржаться респонденти.


Підвищена температура тіла вилікує й застуду, і астму

— 27 липня 2016 —

Фахівці Єльського університету стверджують - підвищена температура корисна для тіла. Вірус застуди тілу легше перемогти саме при підвищеній температурі, у той час як занадто сильне зниження температури тіла загрожує швидким поширенням вірусу.


Недолік води - одна з причин ожиріння

— 27 липня 2016 —

Учені прийшли до висновку, що дефіцит рідини може стати вирішальним фактором у наборі зайвої ваги. Недолік води в організмі - досить небезпечний стан. Саме тому фахівці з Мічиганського університету рекомендують стежити за своїм водним балансом.


Постукування п'ятами об підлогу: простий спосіб подбати про здоров'я ніг

— 27 липня 2016 —

П'ятка, називана в науковому світі передплюсною кісткою, є однією з найголовніших кісток стопи, тому що на неї припадає опора. Масаж п'ят - дуже простий і доступний усім, застосовувати можна щодня. 


Населення України за січень-травень скоротилося на 86,6 тис. осіб, до 42 млн 674 тис.

— 21 липня 2016 —

Чисельність населення України за станом на 1 червня 2016 року склала 42 млн 674 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 86,6 тис. осіб менше, ніж на початок року. 


Лікування раку без операцій

— 21 липня 2016 —

Учений університету штату Техас доцент Метью Гдовін запатентував безпрецедентний метод знищення ракових клітин. За дві години застосування технологія дозволяє знищити близько 95 відсотків ракових клітин.


"Ми це зробили": українські лікарі вперше пересадили механічне серце

— 21 липня 2016 —

В Інституті серця вперше в Україні імплантоване механічне серце. Про це в Facebook написав лікар-кардіохірург Борис Тодуров. 


Як не захворіти від кондиціонера в офісі

— 21 липня 2016 —

Прийнято вважати, що влітку занедужати дуже важко. Звичайно ж, спека до мінімуму знижує ризик підхопити який-небудь грип. Але от застудитися влітку можна досить просто. І дякувати за це потрібно тим самим технологіям, які покликані зробити наше життя комфортним. Мова йде про кліматичну техніку, зокрема - про кондиціонери.


Діабетикам заборонили їсти вівсянку швидкого готування

— 14 липня 2016 —

За словами фахівців, у такій вівсянці міститься багато цукру і штучних ароматизаторів. Вони здатні підвищити рівень цукру в крові. Звичайну вівсянку людям, які страждають від діабету, вживати можна, розповідає Science World Report.


Ігри в карти ефективно гарні після інсульту

— 14 липня 2016 —

Прості карткові ігри допомагають швидше відновитися після інсульту, стверджують канадські дослідники.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс