Традиційна медицина

Вік, у якому стають батьками, впливає на кількість нащадків

— 1 квітня 2015 —

Вивчення популяції будинкових горобців довели: чим старше батьки, тим менше дітей будуть мати їхні нащадки. Докладніше з результатами роботи вчених можна ознайомитися в журналі PNAS.


8 ліків, які потрібно завжди носити із собою

— 1 квітня 2015 —

8 ліків, які потрібно завжди носити із собою


Вегетаріанство захищає від раку

— 25 березня 2015 —

Учені вивчили близько 380 випадків раку товстої кишки. Також фахівці звернули увагу на раціон харчування випробуваних. Виявилося, що у вегетаріанців ризик розвитку колоректального рака був на 22 відсотка нижче, ніж у тих, хто не дотримувався цієї дієти. Відомо, що червоне м'ясо пов'язане з підвищеним ризиком раку.


Яких корисних речовин нам не вистачає під час посту

— 25 березня 2015 —

Навесні недолік вітамінів переслідує навіть тих, хто не обмежує себе в харчуванні. Ну а якщо ви дотримуєтеся посту, стежити за кількістю корисних речовин у меню потрібно особливо уважно.


Вода без газа прискорює обмін речовин

— 18 березня 2015 —

Усім відомо, що набір зайвої ваги приводить до численних хвороб, таких, як захворювання серця і цукровий діабет.


Триразове харчування шкодить організму

— 18 березня 2015 —

Більшість людей їдять три рази на день. Але, на думку історика Ебігейл Керролл, від цього режиму варто відмовитися. Він є культурною надбудовою, а, приміром, корінні жителі Америки харчувалися вірніше, поки не прийняли триразове харчування. Їхній режим харчування сильно залежав від сезону. Іноді люди голодували і пропускали прийом їжі.


Серцевий напад: як допомогти собі, якщо поруч нікого немає

— 18 березня 2015 —

Найчастіше виходить так, що серцевий напад відбувається з людьми, саме під час повної самітності, і нема кому надати їм допомогу.


Кавомани можуть похвастатися чистими артеріями, стверджують лікарі

— 11 березня 2015 —

Випиваючи кілька чашок кави на день, ви, самі того не знаючи, очищаєте свої артерії, з'ясували корейські вчені. Фахівці досліджували більше 25000 чоловік. Добровольці, які випивали каву в помірних кількостях (3-5 чашок кави) рідше мали ознаки хвороби серця. Це доводить позитивний ефект кави, що здійснюється на серцево-судинну систему, передає meddaily.ru з посиланням на BBC.


Як полегшити самопочуття при перепадах тиску

— 11 березня 2015 —

Нестабільна погода і підвищений тиск позначається на тонусі судин - через це головні болі, порушення пам'яті і взагалі туга... Як собі допомогти?


Чорний чай допоможе вилікувати остеопороз

— 4 березня 2015 —

Остеопороз - захворювання, що характеризується зниженням маси та щільності кісток. При остеопорозі ризик переломів значно підвищується. Виявляється, теафлавин-3, речовина, що міститься в чорному чаї, може впоратися із цим захворюванням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс