Традиційна медицина

Ефективне лікування пародонтиту

— 22 травня 2019 —

Пародонтит – важке захворювання опорного апарату зубів. Воно з'являється у багатьох пацієнтів, але деякі з них не придають йому значення на початковій стадії розвитку.


Кава, вино, фрукти й овочі можуть знизити ризик раку молочної залози

— 19 травня 2019 —

Їжа і напої, що містять фенольні кислоти, можуть захистити жінок у постменопаузальний період від раку молочної залози. Згідно із новими дослідженнями, ті, хто вживає каву, червоне вино, фрукти й овочі, а також цільнозернові продукти, отримують з них ці необхідні кислоти, чим захищають себе від хвороби.


Непоказний зовні, але ніжний всередині: плід, який знижує тиск

— 19 травня 2019 —

Високий кров’яний тиск може не викликати будь-яких безпосередніх проблем на ранніх стадіях, але якщо на них не звертати увагу, це загрожує деякими серйозними ускладненнями для здоров’я.


Як побороти утому

— 2 травня 2019 —

За результатами останніх глобальних досліджень, хронічною утомою страждає кожний другий житель великих і середніх мегаполісів. Даний негативний стан у першу чергу пов’язаний з надзвичайно насиченим і стомлюючим типом життя в містах, поганою санітарно-екологічною обстановкою, а також колосальним емоційно-психічним навантаженням на людину.


Вчені з’ясували, що собаки продовжують життя своїм​ власникам

— 2 травня 2019 —

Регулярні прогулянки із собакою знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань і ранньої смерті. Про це повідомляє Nature.


Знайдено ефективний спосіб лікування ревматоїдного артриту

— 2 травня 2019 —

Вчені в області біоелектронної медицини з Інституту медичних досліджень ім. Файнштейна в співробітництві з колегами з Академічного медичного центру при Амстердамському університеті в Нідерландах провели серію експериментальних клінічних досліджень для оцінки ефекту нової біоелектронної стимуляції. Ці дослідження показують, що неінвазивна стимуляція на зовнішньому вусі поліпшує симптоми захворювання в пацієнтів з ревматоідним артритом.


Добавки на основі деяких спецій поліпшують здоров’я серця

— 2 травня 2019 —

Харчування відіграє величезну роль у підтримці здоров’я серця. Деякі експерти говорять, що поряд зі здоровим збалансованим раціоном певні спеції в якості добавок також мають ряд важливих переваг.


Лише половина українців знають, що мають право відвідувати пацієнтів у реанімації

— 26 квітня 2019 —

В Україні вже три роки діє наказ МОЗ щодо вільного доступу відвідувачів до пацієнтів відділень інтенсивної терапії, водночас лише половина українців знають про цю можливість. Про це повідомляється на сайті МОЗ.


Чим артроз відрізняється від артриту?

— 26 квітня 2019 —

«Артроз» і «артрит» - це назви двох різних захворювань суглобів. Відрізняються вони між собою причинами розвитку, особливостями змін, що відбуваються в суглобах, симптомами й лікуванням.


Недостатнє споживання води у літньому віці – загроза здоров’ю

— 19 квітня 2019 —

Американські вчені провели дослідження і з’ясували, до чого призводить недостатнє пиття води у літньому віці. Це робить організм людей менш захищеним проти багатьох хвороб. Головною проблемою у цій сфері є те, що не існує так званого «золотого стандарту». Зазвичай люди дуже недооцінюють наслідки недотримання питного режиму і це призводить до серйозних проблем зі здоров’ям.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс