Традиційна медицина

Чому обігрівачі шкодять здоров’ю і можуть навіть призвести до смерті?

— 13 лютого 2020 —

Сьогодні нам важко уявити, як можна спокійно пережити зиму без опалення. Ще до початку опалювального сезону багато людей починають використовувати різного роду обігрівачі, щоб створити у житловому приміщенні комфортну для себе температуру. При цьому мало хто замислюється про вплив подібних пристроїв і систем на організм.


Дієтологи визнали ожиріння заразним

— 8 лютого 2020 —

Учені дійшли висновку, що зайва вага у людей може з’являтись у тому числі під впливом оточуючих.


Плавання є найбільш корисним видом спорту для людини

— 8 лютого 2020 —

Науковці стверджують, що плавання найкорисніший вид спорту на планеті. Воно збільшує тривалість життя людини і попереджає велику кількість захворювань.


Українцям дали поради, як уберегтися від коронавірусу

— 7 лютого 2020 —

Міністерство охорони здоров’я України радить громадянам та мандрівникам дотримуватись звичайних заходів обережності у зв’язку з коронавірусом.


Які ліки не можна поєднувати

— 24 січня 2020 —

Медичне видання Medical Daily, опублікувало важливий список: ліки, поєднання яких один з одним становить небезпеку для здоров’я і навіть життя людини. На жаль, ця інформація мало поширена, але ж кожна людина, що приймає будь-які препарати, повинна це знати!


Діти, які п’ють незбиране молоко, менше ризикують отримати ожиріння

— 24 січня 2020 —

Нове дослідження канадських учених показало, що у дітей, які п’ють незбиране молоко, ризик набору зайвої ваги або ожиріння на 40 відсотків нижчий, ніж у дітей, яким дають молоко із пониженим вмістом жиру.


Постійне покашлювання у здорової людини вказує на наявність дисбалансу в організмі

— 17 січня 2020 —

Постійне покашлювання у здорової людини може вказувати на різні ситуації. Подібний стан здатний говорити про наявність в організмі людей певного дисбалансу в роботі органів дихання.


Навіть коротка прогулянка знижує ризик семи видів раку

— 17 січня 2020 —

Дослідження, проведене Американським онкологічним товариством, може стати проривом у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Науковці стверджують, що навіть швидка 20-хвилинна прогулянка може знизити ризик виникнення семи видів раку на 20 відсотків.


Чому слід викинути увесь пластиковий посуд прямо зараз?

— 17 січня 2020 —

Скільки пластикового посуду є у нас вдома? Напевно багато. Але вчені попереджають, що при впливі високих температур пластик може виділяти небезпечні речовини, які здатні провокувати серйозні захворювання.


Правила й помилки купання в ополонці

— 17 січня 2020 —

Хрещення - один з головних християнських свят, яким закінчуються Різдвяні свята, що тривають із 7 по 19 січня. А занурення в ополонку вже давно стало невід’ємною частиною святкування Хрещення Господня. Для того щоб купання в крижаній воді пройшло максимально корисно й безпечно, особливо для тих, хто цього року вперше зважився на подібне, існує кілька правил і типових помилок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс