Традиційна медицина

Що таке респіраторний етикет і чому не можна чхати в долоню?

— 3 жовтня 2021 —

Щоб занедужати на ковід або іншими гострими респіраторними захворюваннями, людині достатньо просто вдихнути дрібні краплі, які виникають при кашлі й чханні хворого. Убезпечити себе й навколишніх від зараження можна, якщо дотримувати респіраторного етикету, певен лікарі-інфекціоністи.


П’ять міфів про комп’ютерну томографію

— 3 жовтня 2021 —

Комп’ютерна томографія – це безболісний метод променевої діагностики внутрішніх органів, який допомагає виявити безліч захворювань. Він полягає у формуванні моделі певного органа в трьох вимірах за допомогою великої кількості знімків рентгена.


Чому ми старіємо: 5 основних причин

— 3 жовтня 2021 —

Старіння - це досить складний процес, він залежить від безлічі біологічних факторів. Вчені намагаються знайти метод запобігання цьому процесу. Але для початку потрібно дізнатися 5 основних причин, чому ми старіємо.


Простий напій, що має ряд переваг для здоров’я

— 3 жовтня 2021 —

Цей напій не просто освіжає. Справа в тому, що він може запропонувати ряд переваг для здоров’я.


Профілактика застуди: поширені міфи

— 3 жовтня 2021 —

Медична експертка Анна Сафонова назвала найпоширенішу помилку профілактики застудних хвороб, з якими поділилась "Країна здоров'я".


Як побороти алергію без ліків.

— 2 жовтня 2021 —

Можливо, вашим порятунком стане часник.


Рух проти болю в суглобах

— 17 вересня 2021 —

Улітку ми особливо активні - плаваємо, бігаємо, катаємося на велосипеді. Підвищене навантаження й травми можуть привести до болів у плечовому й колінному суглобі.


Як обдурити гормони, через які ми набираємо зайву вагу

— 17 вересня 2021 —

У наборі зайвої ваги, крім сидячої роботи й солодощів, можуть бути винуваті ще й гормони. Якщо ви вже більше місяця сидите на білковій дієті (їсте тільки м’ясо й забули, як виглядають вуглеводи), а вага стоїть на місці або навіть росте, можливо, причиною тому є естроген, адже при надлишку цього гормону вживання продуктів, що містять протеїн, необхідно, навпаки, звести до мінімуму.


Як краще запам'ятовувати нову інформацію: поради для школярів і студентів

— 13 вересня 2021 —

Вчені досі в деталях не знають, як саме працює людська пам'ять. Де вона закінчується, поступаючись місцем уяві. Проте, в 1990 році в Книгу рекордів Гіннеса потрапила людина, яка за день змогла вивчити 1000 іноземних слів. Цей факт підтверджує безмежність людських можливостей.


Експерти назвали продукти, що зм’якшують біль від артриту

— 3 вересня 2021 —

Експерти Американської організації пенсіонерів (AARP) розповіли, що зменшити біль при остеоартриті — формі артриту, що викликає руйнування хряща — можуть риба, оливкова олія, ягоди й продукти, що містять вітамін К.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс