Традиційна медицина

Рідкі засоби для прання підривають здоров'я дітей

— 4 травня 2016 —

За даними нового дослідження, через вплив хімічних сполук, що входять до складу таких засобів, у дітей можуть з'явитися проблеми з диханням і серцем. Крім того, збільшується ймовірність смерті.


Дихальна гімнастика від головного болю

— 4 травня 2016 —

При головному болі добре допомагає дихальна гімнастика. Вона поліпшує кровообіг у судинах голови, і біль завдяки цьому відступає. Тому в деяких випадках така гімнастика може стати реальною альтернативою таблеткам-анальгетикам.


Світ переходить на нову вакцину від поліомієліту

— 4 травня 2016 —

ВООЗ повідомила, що більше 150 країн світу почали перехід на нову поліомієлітну вакцину. Лікарський засіб, що міститься в цій вакцині, спрямований на знищення двох штамів вірусу, що залишилися у світі.


Кальцій інсульту не перешкода!

— 27 квітня 2016 —

Фахівці Сеульського національного університету стверджують, що вживання додаткового кальцію знижує ризик серцево-судинних захворювань, крім інсульту.


Тестостерон - ліки від інфаркту

— 27 квітня 2016 —

Учені інституту серця в Солт-Лейк-Сіті використовують тестостерон для зниження ризику серцевих захворювань у чоловіків. 


Біологи розкрили секрет грудного молока

— 27 квітня 2016 —

Біологи з Інституту фізіології Цюрихського університету опублікували статтю, у якій показали, що грудне молоко людини, можливо, є найскладнішим за складом серед усіх ссавців.


Панкреатит: із чим його "їдять"?

— 27 квітня 2016 —

Практично кожний з нас чув про таку хворобу, як панкреатит. Майже всі чули про те, що винуватцем цієї недуги є неправильна робота підшлункової залози. Однак мало хто з нас знає, що панкреатит - це, по суті, переварювання підшлункової залози своїми ж ферментами. 


Лікарі Інституту ім.Шалімова вперше в Україні виконали трансплантацію легенів

— 20 квітня 2016 —

Лікарі Національного Інституту хірургії та трансплантології імені А.Шалімова вперше в Україні виконали трансплантацію легенів 29-літній хворій з легеневою гіпертензією від живих родинних донорів.


Остеопороз можна вилікувати

— 20 квітня 2016 —

Дослідження вчених з Університету Західної Австралії може привести до винаходу ефективного засобу лікування остеопорозу - захворювання, викликаного віковою втратою кісткової маси у людей похилого віку.


Шийний остеохондроз: рівніше спину, вище ніс!

— 20 квітня 2016 —

"Голову повісив" - говорять про того, хто впав духом. А може, остеохондроз? Підступна хвороба, якщо вона локалізована в області шиї, діагностується непросто. І чим старша людина, тим вищою є ймовірність захворювання - близько половини жителів планети старше 50 років страждають шийним остеохондрозом, а після 65 у ряди страждальців потрапляють ще 25%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс