Традиційна медицина

Людям від 40 до 60 років слід займатися швидкою ходьбою

— 7 вересня 2017 —

Експерти вважають, що людям середнього віку необхідно ходити у швидкому темпі хоча б 10 хвилин на день, щоб подовше залишатися здоровими.


Хімія в їжі провокує ожиріння

— 7 вересня 2017 —

Дослідники медичного центру Cedars-Sinai розробили новий метод і протокол тестування хімічних речовин, що порушують роботу ендокринної системи і обумовлюють розвиток ожиріння.


У європейських країнах курить близько 30% населення

— 31 серпня 2017 —

Нікотинова залежність у дітей може розвинутися вже в перші кілька днів або тижнів після першої сигарети. Причому чим молодша дитина, тим цей ризик вище. І звільнитися від цієї залежності вдається лише одному із чотирьох малолітніх курців. Про це говориться в новій доповіді Європейського бюро ВООЗ. 


У Сумах від правця вмерла 5-літня дівчинка

— 30 серпня 2017 —

24 серпня в Сумах від правця вмерла п'ятирічна дівчинка. Про це в Facebook повідомила місцева журналістка Юлія Зайцева. «У мене жахлива новина: 5-літню Юлечку, яка занедужала правцем у Сумській області, урятувати не вдалося. Вона просто гралася у дворі й ранила ніжку», - написала вона. 


Як виміряти тиск без тонометра

— 30 серпня 2017 —

Люди, які схильні до частих коливань тиску, обов'язково тримають вдома такий прилад як тонометр. Оскільки до правильно обмірюваного тиску можна вибрати підходящий спосіб лікування. А якщо людині стало погано на вулиці, роботі, в кафе, що ж робити в цьому випадку, адже завжди носити із собою тонометр у сумочці не виходить.


Учені виявили нову небезпечну властивість антибіотиків

— 30 серпня 2017 —

Учені з Ірландії з'ясували, що часте вживання антибіотиків негативно впливає на психічне здоров'я, викликаючи тривогу й депресію, пише Microbiome.


Уперше зупинений розвиток хвороби Паркінсона

— 23 серпня 2017 —

Дослідники Лондонського університетського коледжу змогли зупинити прогресування хвороби Паркінсона препаратом, використовуваним для лікування діабету 2 типу.


Українцям загрожує вірус Коксакі

— 23 серпня 2017 —

Українці, які відвідали Туреччину, заразилися вірусом Коксакі, що викликав важкі наслідки. За твердженням лікарів, вірус буває смертельним.


Настоянка листя хріну лікує гепатит і цироз печінки

— 23 серпня 2017 —

Хрін - комора здоров'я. Так, листя хріну містить вітаміни С, В, каротин, флавоноїди, кальцій, калій, залізо, мідь, фосфор, сірку, вуглеводи, крохмаль.


Київські хірурги провели унікальну операцію з видалення пухлини на мозку

— 23 серпня 2017 —

Фахівці Київського інституту нейрохірургії імені Ромоданова провели унікальну операцію з видалення пухлини мозку. Про це повідомляє ТСН.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс