Традиційна медицина

У МОЗ розвінчали міфи про користь від уринотерапії

— 26 грудня 2021 —

Інформація про те, що практикування уринотерапії може "перезапустити" імунну систему, сприяти покращенню здоров'я загалом, є міфом.


Чи варто мити сире м’ясо перед приготуванням

— 17 грудня 2021 —

Робота з сирим м’ясом і птицею пов’язана з певним ризиком. Тому необхідно ретельно мити посуд, обробні дошки і поверхні, на яких знаходилися такі продукти. Але як щодо самого м’яса? Чи варто мити його перед приготуванням?


Депресія і галюцинації - коронавірус впливає на психіку

— 17 грудня 2021 —

Постковідний синдром впливає на психічне здоров'я. Роз'яснення опублікувало Міністерство охорони здоров'я.


7 ознак того, що в організмі можуть бути тромби

— 17 грудня 2021 —

Якщо вчасно не звернутися за допомогою, можна попрощатися з життям


Допінг для мозку: чи існують розумні таблетки?

— 10 грудня 2021 —

Люди здавна намагалися поліпшити роботу свого мозку. У хід ішли кофеїн, нікотин, листи коки та інші не завжди легальні стимулятори різного ступеня безпеки. З розвитком фармакології увага перемкнулася на лікарські препарати.


Аритмія: названі симптоми хвороби на ранній стадії

— 2 грудня 2021 —

Аритмія має на увазі ряд серцевих порушень, які супроводжуються порушенням ритму серцебиття – це дуже небезпечне порушення в роботі міокарда, що підвищує ризик розвитку небезпечних для життя станів, включаючи інфаркт, інсульт, тромбоемболію. Лікар-кардіолог Наталя Гаврилюк назвала симптоми хвороби на ранній стадії.


Які овочі вживають при панкреатиті

— 2 грудня 2021 —

Які овочі можна при панкреатиті — це питання цікавить багатьох людей, що вимушені дотримуватися лікувальної дієти з причини розвитку важкого патологічного процесу, що протікає в підшлунковій. Дієта при цьому захворюванні — перший крок на шляху до одужання. При хронічному перебігу правильно підібраний раціон дозволяє значно зменшити кількість нападів.


Перевірка наявності Covid-сертифікату є законною - МОЗ

— 19 листопада 2021 —

Правоохоронці мають законне право вимагати у громадян пред'явити Covid-сертифікат, під час перевірок дотримання карантинних обмежень.


Як одягатися й доглядати за шкірою під час загострення псоріазу: 8 корисних порад

— 19 листопада 2021 —

Бляшки на тілі, що облущуються, можуть викликати дискомфорт і впливати на впевненість у собі. Але якщо приховувати їх під колючими светрами або водолазками, що обтягають, є ризик, що загострення затягнеться. Що потрібно робити, щоб контролювати перебіг хвороби?


Лікар розповіла, чому не слід зловживати сиром

— 12 листопада 2021 —

Незважаючи на те, що сир містить багато вітамінів та корисних речовин, зловживати ним не рекомендується. Американський фахівець Тобі Амідор розповіла чим це може загрожувати здоров'ю, повідомляє medikforum.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс