Традиційна медицина

Підсолоджувачі шкідливі так само, як цукор

— 9 серпня 2017 —

Огляд 37 досліджень властивостей підсолоджувачів, проведений фахівцями Університету Манітоби (Вінніпег, Канада), показав, що й підсолоджувачі, і цукор рівною мірою негативно впливають на втрату ваги і гальмують процес схуднення.


Рятуємося від літньої спеки

— 9 серпня 2017 —

Літо триває. В Україні встановилася спекотлива погода. Висока температура повітря може привести до погіршення самопочуття і здоров'я. Як уберегтися від негативного впливу спеки?


Вітамінні добавки не завжди корисні

— 9 серпня 2017 —

Дослідники Університету Джона Хопкінса провели масштабне вивчення корисності вітамінів, і виявилося, що прийом вітамінних добавок не завжди є корисним.  


Є прямий зв'язок між щедрістю й щастям

— 3 серпня 2017 —

Учені Університету Цюріха виявили, що щедрість робить людей щасливими й викликає відчуття задоволення в головному мозку.


Бруксизм - ознака психічної напруги

— 3 серпня 2017 —

Дослідники британського Фонду національної охорони здоров'я стверджують, що стан зубів школярів може показати, як до дитини ставляться її однокласники.


МОЗ оновив перелік препаратів за програмою «Доступні ліки»

— 3 серпня 2017 —

Міністерство охорони здоров'я опублікувало новий реєстр препаратів, які беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки”.


Зайва вага набирається в певний час дня

— 3 серпня 2017 —

Дослідження вчених з Університету Фліндерса, а також Ліверпульського університету завершилося вердиктом, який може стати головним дієтичним принципом у харчуванні людей. У певний час доби краще не вживати деяких продуктів щоб уникнути набору зайвих кілограмів, зробили висновок фахівці. 


10 симптомів при проблемах з жовчним міхуром

— 26 липня 2017 —

Незважаючи на те, що дані симптоми можуть бути пов'язані з іншими захворюваннями, якщо вони присутні в сукупності, дуже важливо негайно проконсультуватися з лікарем, щоб виключити можливі ускладнення надалі.


Здорове харчування істотно знижує ризик смерті

— 19 липня 2017 —

Американські вчені підкреслюють, що перехід до здорової дієти, заснованої на вживанні продуктів із цільного зерна, овочів, фруктів, горіхів і риби, разом з одночасним зниженням частки червоного м'яса та напоїв із цукром, суттєво знижують ризик передчасної смерті, пише Еurekalert!


Щоб мізки працювали краще

— 19 липня 2017 —

Дослідники Університету Л'акуїла (Італія) довели, що систематичне вживання шоколаду позитивно впливає на когнітивні функції мозку. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...