Традиційна медицина

Жителька Індії народила найважчу у світі дитину

— 8 червня 2016 —

В Індії народилася найважча у світі дитина, вага якої склала майже 7 кілограмів. 


Донорські клітини допомагають підсилити імунну відповідь у ракових хворих

— 8 червня 2016 —

Міжнародна група дослідників установила: якщо клітини імунної системи людини не можуть розпізнавати й боротися з пухлинами в організмі, цю функцію можуть виконувати запозичені імунні клітини.


Обережно! Вірні симптоми мікроінсульту

— 8 червня 2016 —

Мікроінсульт нерідко називають попередником інсульту, а в деяких випадках лікарі попереджають хворих про те, що напад - це привід негайно подбати про своє здоров'я, не відкладаючи на "потім". У будь-якому разі мікроінсульт не менш серйозне захворювання, якщо порівнювати його зі звичайним інсультом, тому як у момент нападу з'являються такі ж симптоми, щоправда, вони наносять не таку шкоду здоров'ю, як при інсульті.


Чи впливає позмінна робота на розумові здібності?

— 1 червня 2016 —

Уже доведено, що робота зі змінним графіком здатна підвищувати ризик розвитку ожиріння, діабету 2-го типу та навіть деяких форм раку.


Аспірин ефективний при вторинній профілактиці інсульту

— 1 червня 2016 —

Прийом аспірину відразу ж після транзиторної ішемічної атаки значно скорочує ймовірність розвитку інсульту в найближчі кілька днів. Про це свідчать результати дослідження, опубліковані в журналі The Lancet.


Зелене світло полегшує стан при мігренях

— 1 червня 2016 —

Дослідницька група з Гарварда разом з ізраїльськими вченими з'ясувала, що зелене світло викликає найменший дискомфорт у хворих, які страждають мігренями.


Жирна їжа - одна з причин виснаження головного мозку

— 25 травня 2016 —

Фахівці з Товариства Макса Планка в Мюнхені довели: жирна їжа не тільки приводить до ожиріння, але й до виснаження головного мозку. Потрібно за можливістю відмовитися від шкідливих продуктів на користь здорової їжі.


Медична розробка дослідників з України визнана кращою в США

— 25 травня 2016 —

"Розумний" дефібрилятор від українських розроблювачів виграв міжнародний хокатон Сities Hakathon at Internet of Things World 2016, що пройшов у Каліфорнії.


Американські вчені довели шкоду пластикового посуду

— 25 травня 2016 —

Хімічна сполука бісфенол А, що використовується в пластикових пляшках з водою, консервних банках і паперових квитанціях, підвищує ризик розвитку ожиріння у майбутніх дітей вагітних мам. Присвячене цьому дослідження медиків з Колумбійського університету (США) опубліковане в журналі Environmental Health Perspectives.


Бруд допомагає уникнути страшних захворювань

— 25 травня 2016 —

Ученими зі Сполучених Штатів Америки була висунута гіпотеза про цілющу дію бруду. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс