Традиційна медицина

Експерти розповіли, чим знімати поперековий біль

— 19 квітня 2018 —

Біль у попереку є провідною причиною інвалідності в усьому світі. Він торкається приблизно 540 мільйонів людей.


Вибір лікаря жодним чином не прив'язаний до місця реєстрації пацієнта

— 18 квітня 2018 —

Серед проблем, які виникли за підсумками першого тижня старту медичної реформи та кампанії з вибору лікаря, є відмова в укладанні декларації через місце реєстрації пацієнта.


Той, хто живе поблизу жвавих доріг, ризикує здоров'ям легенів

— 18 квітня 2018 —

Індійські вчені зробили висновок, що люди, які живуть поблизу великих і жвавих доріг, ризикують занедужати раком легенів.


Чому бідні люди товстіші, чим багаті

— 18 квітня 2018 —

За даними багаторічних дослідників, незаможні громадяни частіше страждають на надлишкову вагу, чим люди із числа багатих. Учені задалися питанням, чому це так.


Простий спосіб запобігти атеросклерозу

— 18 квітня 2018 —

Спостережливе дослідження, проведене вченими з Університету Сан-Паулу в Бразилії, показало, що вживання в середньому за день трьох чашок кави знижує ризик закупорки артерій або атеросклерозу.


Джерело здоров’я

— 17 квітня 2018 —

Ці рослини борються з раком, підвищують фертильність, запобігають інфекції, знижують рівень холестерину, усувають судоми, борються з діабетом та іншими пов’язаними з ним захворюваннями. Вітамін А в них забезпечує здоров’я шкірі, вітамін С допомагає лікувати рани й утворювати рубцеву тканину, підтримувати здорові кості, шкіру та зуби.


Овоч, що допомагає уникнути хвороби Альцгеймера

— 17 квітня 2018 —

Недавно вчені Американського хімічного товариства провели дослідження різних продуктів харчування, які могли б сповільнити розвиток хвороби Альцгеймера.


Терпіння є ознакою високого інтелекту

— 4 квітня 2018 —

Американські вчені з'ясували, що терпіння є важливою ознакою високого інтелекту. Результати роботи опубліковані в наукових журналах.


Епідемія кору у світі: випадки інфекції виросли на 400%

— 4 квітня 2018 —

Торік через низьку вакцинацію у світі почався спалах кору, випадки якого виросли на 400 відсотків, повідомляють міжнародні експерти.


Немає нічого простішого, чим молоко качкодзьоба проти супербактерій

— 4 квітня 2018 —

Австралійські дослідники виявили, що молоко качкодзьобів містить унікальний білок з антимікробними властивостями, який, на їхню думку, може лідирувати в створенні антибіотиків, ефективних проти супербактерій. Білок має незвичайну структуру, що допомагає йому вбивати бактерії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс