Традиційна медицина

Зловживання засмагою забирає більше життів, чим ДТП

— 29 липня 2015 —

На думку вчених, сонячні ванни стали небезпечнішими ДТП для сучасної людини, тому що рак шкіри забирає більше життів, чим дорожні події, повідомляє Medikforum. 


Інсульт погіршує мислення в довгостроковій перспективі

— 22 липня 2015 —

Пацієнти, які пережили інсульт, часто скаржаться на зниження функції мислення. Нове дослідження показало, що інсульт впливає на розумовий процес не тільки в короткостроковій перспективі, але й здійснює на нього негативний вплив протягом декількох наступних років.


Самозцілення: буває й таке!

— 22 липня 2015 —

Чи може важка хвороба пройти сама? На жаль, це ж не нежить, котрим при лікуванні хворієш тиждень, а без нього - сім днів... Проте, випадки, коли недуга залишала людину без видимої на те причини, зустрічаються.


Учені виявили зв'язок між суїцидом і запаленням у крові та мозку

— 15 липня 2015 —

Американські дослідники з Університету Джорджії встановили, що у людей, які намагалися зробити або задумували суїцид, у крові й у мозку підвищені рівні цитокинів, що беруть участь в імунній відповіді, повідомляє Meddaily.


Ліки від підвищеного тиску допомагають здолати алкоголізм і наркозалежність

— 15 липня 2015 —

Препарати з діючою речовиною ісрадипіном, традиційно застосовувані для лікування артеріальної гіпертензії, можуть бути корисні в лікуванні наркотичної й алкогольної залежностей, стверджують американські дослідники з університету штату Техас в Остині.


Малорухомий спосіб життя прискорює процес старіння м'язової тканини

— 15 липня 2015 —

Малорухомий спосіб життя молодих людей загрожує їм прискореним старінням, тому що губиться м'язова тканина подібно тому, як це відбувається у людей похилого віку, стверджують дослідники з Університету Копенгагена.


Правила здорового сну в спеку

— 9 липня 2015 —

Перед сном у спекотну погоду необхідно заморожувати подушку, а за допомогою вентилятора і таці з льодом можна спорудити справжній кондиціонер. Британські експерти розповіли, як упоратися зі спекою вночі, коли вона найбільше заважає.


Українські вчені навчилися попереджати розвиток раку у жінок

— 9 липня 2015 —

В Україні винайшли діючу речовину, що впливає на вірус папіломи людини (ВПЛ), який викликає «передракові» стани у жінок. Про це заявив на прес-конференції головний акушер-гінеколог Мінздраву В'ячеслав Камінський.


Любов до м'яса може довести до раку кишечнику, попереджають лікарі

— 9 липня 2015 —

Недавно стало відомо, що висока концентрація заліза в організмі людини значно збільшує ризик стрімкого розвитку рака. 


Забруднене повітря може бути причиною появи лупи

— 1 липня 2015 —

Таку думку висловили експерти з компанії Procter and Gamble.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс