Традиційна медицина

Фізкультура допоможе вашому мозку

— 22 квітня 2015 —

Фінські вчені довели, що фізичні вправи не тільки допомагають зробити м'язи більшими та сильнішими, але й дозволяють збільшити кількість сірої речовини в головному мозку, що вносить вклад у баланс і координацію.


Морська хвороба: що робити, якщо нудить у транспорті

— 22 квітня 2015 —

Заколисування, або морська хвороба, - відчуття нудоти й запаморочення через монотонні коливання. Такий стан пов'язаний з розладом між сприйняттям ока й реакціями вестибулярного апарата. 


Одне яблуко заміняє купу ліків

— 15 квітня 2015 —

Сучасні дослідники стверджують, що якщо щодня з'їдати по одному свіжому яблуку, можна забезпечити себе гарантованим захистом від хвороб на довгий час. 


Жінки частіше страждають від мігреней

— 15 квітня 2015 —

Жінок відвідують більш довгі (на годину довше) і більш хворобливі приступи мігрені, чим чоловіків.


Властивості парацетамолу поставлені під сумнів

— 15 квітня 2015 —

Австралійські вчені із числа співробітників Університету Сіднея заявляють, що парацетамол не має лікувальних властивостей стосовно деяких видів хвороб.


Вітрянка у дитини: чи обов'язково змазувати висипання зеленкою?

— 15 квітня 2015 —

Не помітити висипання у дитини при вітряній віспі практично нереально. Підступні висипання псують не тільки зовнішній вигляд маляти, покриваючи все тіло гнійничками, але і його загальний стан здоров'я. Неприємна сверблячка, лущення і жар не дають спокою ні вдень, ні вночі. Крім того, прищики часто кровоточать і перетворюються на ранки. Чим ще, крім зеленки, можна змазувати висипання при вітрянці?


Паління батьків загрожує серцю дітей

— 8 квітня 2015 —

Батьки, що курять у присутності своєї дитини, піддають її підвищеному ризику розвитку серцево-судинних захворювань у дорослому житті, пише timesofindia.


Кава захищає від раку печінки

— 8 квітня 2015 —

Для розвитку раку печінки достатньо уживати всього три порції алкогольних напоїв щодня. Однак уживання кави здатне знизити цей ризик, стверджують фахівці.


Чи варто збивати температуру при грипі та застуді

— 8 квітня 2015 —

Якщо коротенько, то ні. Так ви тільки нашкодите здоров'ю і збільшите розвиток захворювання. А тепер докладніше.


Рентген зубів може привести до раку мозку

— 1 квітня 2015 —

Учені з Єльського університету виявили, що пацієнти, які страждають раком мозку, частіше інших людей зверталися за допомогою до стоматологів і неодноразово проходили рентген зубів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс