Традиційна медицина

В Україні заборонили дітям без щеплень відвідувати садочки і школи

— 25 жовтня 2018 —

Міністерства охорони здоров'я й освіти та науки розпорядилися не допускати до навчання в школах і відвідування дитсадків тих вихованців, які не мають щеплень згідно з календарним планом вакцинації. 


Одинадцять найбільш популярних міфів про вакцини

— 25 жовтня 2018 —

Одинадцять найбільш популярних міфів про вакцини


Три найнебезпечніші хвороби для людей після 45 років

— 17 жовтня 2018 —

За прогнозами фахівців, половина жінок і кожний третій чоловік після 45-літнього віку страждають від одного з небезпечних станів - слабоумства, хвороби Паркінсона або інсульту.


Як дізнатися кислотність шлунка: прості способи

— 17 жовтня 2018 —

Шлункова кислота необхідна для нормального засвоєння живильних речовин з їжі, яку ми споживаємо щодня. Вона виконує захисну функцію, запобігає впливу небезпечних мікроорганізмів на органи шлунково-кишкового тракту. Але далеко не у всіх людей шлункова кислота виробляється в потрібній кількості. У декого вона може бути в надлишку, в інших же спостерігається нестача кислоти. Як визначити, чи немає у вас проблем?


Гвоздика - корисна спеція

— 11 жовтня 2018 —

Відома своїм пряним ароматом, гвоздика має менш популярні лікувальні здатності. Багатий і інтенсивний аромат даної спецій підходить для солодких продуктів, таких як кремові десерти або пироги. Основними перевагами гвоздики є наступні:


Доведено, що певні види продуктів викликають рак

— 11 жовтня 2018 —

Вивчення майже півмільйона людей показало, що вживання певних видів їжі пов'язане з раком. Такі висновки зроблено після нового дослідження харчування європейців з 10 країн за 15 років.


Часник сприяє схудненню

— 11 жовтня 2018 —

Часник є не тільки потужним природним антибіотиком, він також здатний нормалізувати підвищений тиск, регулювати інсулін і холестерин. Але на цьому його корисні властивості для організму не закінчуються. Більше того, недавні дослідження відкрили нові можливості цієї рослини.


Аналіз крові допоможе визначити втомлених

— 11 жовтня 2018 —

Новий аналіз крові незабаром може допомогти визначити людей, які занадто утомилися. Це важливо для поліції, коли мова йде про водіїв автомобілів, а також роботодавців для оцінки працездатності персоналу.


Кому не страшна астма

— 4 жовтня 2018 —

Враховуючи, що зараз астма відзначається в одного з 12 дорослих у Великобританії та в одного з 13 американців, учені визначили, що ризики астми на 71% менше, якщо людина від народження і до 18 років живе поблизу зелених зон.


Головні ознаки депресії

— 4 жовтня 2018 —

Експерти виділяють три основні ознаки депресії. При наявності проблем зі сном і харчуванням, помітних перепадів настрою, відсутності радості слід терміново звернутися до фахівця.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс