Традиційна медицина

Як метеозалежним людям поліпшити свій стан

— 14 лютого 2018 —

Людина відчуває зміни, що відбуваються в погоді, це вважається нормальною метеочутливістю, яка не приносить неприємностей.


Годування грудьми оберігає жінок від діабету й раку яєчників

— 8 лютого 2018 —

У жінок, які не менше півроку годували грудьми своїх новонароджених дітей, ризик розвитку цукрового діабету є значно нижчим. Про це повідомляють американські фахівці, які відслідковували зміни стану здоров'я жінок протягом декількох десятків років.


Як боротися з головним болем без таблеток

— 7 лютого 2018 —

Багато хто вважає, що найкращий метод боротьби з ним - це прийом ліків на самому початку, коли ми ледь відчуваємо появу головного болю. У цьому є позитивний момент, але щоб уникнути залежності організму від таблеток краще спробувати перемогти головний біль без них.


Рак будуть лікувати за допомогою речовини, яка міститься в кропиві та мурахах

— 7 лютого 2018 —

У кропиві міститься сполука, яка може допомогти в боротьбі з онкологічними захворюваннями. До такого висновку прийшли вчені з Уорвікського університету по завершенню свого дослідження. На сьогоднішній день при лікуванні раку найчастіше застосовується цисплатин, створений на основі платини. Цей препарат досить ефективний, однак він має ряд серйозних недоліків.


Найпоширеніші міфи про грип

— 1 лютого 2018 —

Медики пояснили, у яку інформацію про грип не варто вірити.


Як уберегтися від наслідків сидячого способу життя

— 31 січня 2018 —

Учені із Західного університету в Канаді провели дослідження й виділили ряд звичок, які вбережуть здоров'я від наслідків сидячого способу життя.


Чому в холодну погоду не можна пити алкоголь: коментарі лікарів

— 31 січня 2018 —

Лікарі попереджають українців про небезпеку переохолодження й обморожень і підкреслюють, у холодну погоду не можна вживати спиртне. Алкогольні напої розширюють судини на поверхні тіла, що приводить до більш швидких втрат тепла. Також на морозі краще не курити, це особливо згубно діє на стінки судин. 


Висока доза вітаміну D може знизити жорсткість артерій

— 24 січня 2018 —

Вітамін D благотворно впливає на судини, зменшує запалення, яке є основним механізмом розвитку захворювання коронарної артерії, пов'язаним з ожирінням.


Маленький Микола побив усі рекорди

— 24 січня 2018 —

У Запоріжжі народилася справжня дитина-богатир. Її вага перевищує сім кілограмів. Це, за словами медиків, найбільше немовля в Україні. Як почуває себе рекордсмен і - головне - щасливі батьки, у яких це вже восьма дитина в родині?


Помідор здатний відновлювати функції легенів колишніх курців

— 24 січня 2018 —

Щорічно більше 55 відсотків нікотинозалежних людей намагаються здобути перемогу над шкідливою звичкою. Відмова від сигарет дозволяє людині уникнути цілого ряду захворювань, у тому числі хронічної обструктивної хвороби легенів і онкології. Як тільки людина припиняє курити, її легені починають процес відновлення. Однак варто відзначити, що повна відмова від нікотину вже не допоможе повністю убезпечити себе від легеневих захворювань.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс