Традиційна медицина

Людство не зможе повністю перемогти коронавірус

— 12 березня 2020 —

Жителі Землі не зможуть повністю перемогти COVID-19 і викорінити інфекцію. Недуга стане аналогом грипу. Вона повертатиметься «сезонно» і вражатиме найбільш сприйнятливі групи людей. Це переважно люди з низьким імунітетом і літні. Не виключено, що у майбутньому кожній людині потрібне буде щеплення від коронавірусу.


Головний хірург США закликає американців не носити маски

— 12 березня 2020 —

Головний хірург США Джером Адамс закликав американців відмовитися від носіння респіраторних масок для запобігання зараження коронавірусом. Про це повідомляє Голос Америки.


Створено датчик, який виявляє серцеву недостатність за 10 днів до нападу

— 12 березня 2020 —

Створено новий датчик Bluetooth, який виявляє серцеву недостатність за 10 днів до того, як це станеться, навіть якщо у пацієнтів відсутні симптоми.


Коронавіруси не бояться -20°, але чутливі до термообробки - Мінестерство охорони здоров'я

— 6 березня 2020 —

Згідно з дослідженнями, коронавіруси за температури -20°C можуть виживати до двох років, водночас вони є чутливими до термічної обробки, тому слід уникати споживання сирих або недоварених продуктів тваринного походження.


Медики розповіли про ознаки старіння організму

— 6 березня 2020 —

Існують ознаки, які можуть розповісти про тіло те, про що ніхто навіть не здогадується. Наприклад, за словами медиків, деякі зміни в організмі можуть вказувати на його старіння.


Низька білкова дієта знижує ризик серцево-судинних захворювань

— 27 лютого 2020 —

Рослинна дієта може бути ключем до зниження ризику серцевих захворювань. Дослідники зі штату Пенсільванія з’ясували, що дієти з пониженим вмістом сірчаних амінокислот, які містяться в продуктах з високим вмістом білка, таких як м’ясо, молочні продукти, горіхи і соя, були пов’язані зі зменшенням ризику серцево-судинних захворювань.


Як не дозволити стресу зруйнувати ваше здоров’я

— 27 лютого 2020 —

Кожна людина розуміє, що неможливо жити, повністю уникаючи стресу. Ми переживаємо через невдачі на роботі, проблеми вдома, труднощі при стосунках з людьми. Але якщо ви постійно перебуваєте у цьому стані, слід чекати на досить серйозні проблеми зі здоров’ям.


Дієтолог пояснив, чому на сніданок не можна їсти банани

— 24 лютого 2020 —

Відомий дієтолог Деріл Джоффрі порадив утримуватися від перекусів бананами вранці. Він назвав такий варіант сніданку одним з найгірших, повідомляє Times now. За його словами, їсти банани вранці – погана ідея, оскільки фрукт на 25% складається з цукру.


Їзда на роботу на велосипеді продовжує життя

— 13 лютого 2020 —

Учені з університету Отаго, Мельбурна і Окленда провели дослідження, яке довело, що їзда на роботу на велосипеді допомагає продовжити життя.


Які продукти випередили молоко за вмістом кальцію?

— 13 лютого 2020 —

Коли людина чує слово «кальцій», першим, що виникає в голові, стає молоко. Однак це далеко не головне джерело корисної для кісток речовини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс