Традиційна медицина

Знайдено новий тип вакцини проти туберкульозу

— 20 вересня 2019 —

Австралійські медичні дослідники успішно розробили і протестували новий тип вакцини проти туберкульозу (ТБ), найбільшого у світі вбивці серед інфекційних захворювань.


Веганство збільшує ризик інсульту

— 20 вересня 2019 —

Нове дослідження свідчить, що вегетаріанські та веганські дієти можуть підвищити ризик інсульту на 20 відсотків, хоча ризик серцевих захворювань, відповідно, нижчий.


Продукти, які допоможуть швидко очистити організм від нікотину

— 20 вересня 2019 —

Якщо ви той самий щасливчик, якому вдалося взяти себе в руки і покинути палити, тоді саме час почати очищення свого організму. Усі розуміють, що куріння протягом декількох років або навіть десятиліть, не може минути безслідно. Буде потрібно чимало часу, щоб привести своє здоров’я у порядок. Прискорити процес можна за допомогою правильного харчування.


Проблеми з організмом, про які можуть повідомляти безпричинні синці на тілі

— 19 вересня 2019 —

Як бути, якщо синці на шкірі з’являються без причини, яка природа цього явища й чи необхідно хвилюватися?


Тимчасове утримання від їжі лікує і робить здоровою імунну систему

— 19 вересня 2019 —

Протягом багатьох років лікарі помічали, що коли пацієнти з певними захворюваннями залишалися без їжі протягом дня або близько того, їх стан часто поліпшувалося. Наприклад, під час голодування або поста краще себе почувають пацієнти з ревматоїдним артритом та інші.


Найкраща ягода на сніданок для бажаючих схуднути

— 14 вересня 2019 —

Втрата ваги є важливою темою у різні пори року. Проте, один продукт на сніданок, доступний улітку в свіжому вигляді, а взимку - в замороженому, круглий рік допомагає у втраті ваги для бажаючих схуднути.


Спілкування з друзями у 60 років знижує ризик розвитку деменції у подальшому

— 14 вересня 2019 —

Нове дослідження в Університетському коледжі Лондона виявило істотні докази того, що соціальні контакти у 60-річному віці на 12 відсотків знижують ризик розвитку деменції у подальшому житті.


Позбутися від вісцерального жиру допоможуть окремі продукти і вправи

— 14 вересня 2019 —

Наявність великої кількості вісцерального жиру в організмі завдає шкоди здоров’ю людини, проте вживання певних продуктів і навантаження допомагають зменшити його.


За допомогою простих змін в їжі можна знизити ризик захворювання на рак

— 14 вересня 2019 —

Нове дослідження, в якому взяли участь понад 50 000 учасників протягом 20 років, дозволило зробити висновок, що вживання продуктів, багатих на флавоноїди, може запобігти хворобам, зокрема, раку, і продовжити життя.


7 способів одержати свою норму кальцію

— 13 вересня 2019 —

Гарні зуби, міцні кістки й блискуче волосся – для всього цього потрібний кальцій. Одержати його з їжі – пів справи, головне – допомогти засвоїтися й змусити працювати.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс