Традиційна медицина

Гриби ситніші, чим м'ясо

— 16 листопада 2017 —

З'явилося нове дослідження, у якому вчені стверджують, що гриби, з'їдені на сніданок, дають ситість на значну частину дня. Дослідники говорять, що в цьому вони навіть перевищують властивості м'яса. 


Препарати, що розріджують кров, рятують від деменції та інсультів

— 16 листопада 2017 —

Препарати, що розріджують кров, на 48 відсотків знижують ризики деменції та рятують від інсультів пацієнтів, що пройшли фібриляцію передсердь. Такий висновок зробили вчені, проаналізувавши дані стану здоров'я більше 444 тисяч пацієнтів у Швеції.


Стійкість бактерій до антибіотиків

— 16 листопада 2017 —

Стійкість бактерій до антибіотиків стає усе більш розповсюдженою і загрожує підірвати систему охорони здоров'я в усьому світі.


Голка може врятувати життя пацієнта у випадку інсульту

— 8 листопада 2017 —

Ця порада була дана китайським професором, який говорить, що ви завжди повинні мати голку при собі.


Україна одержала ліки проти ботулізму і правця

— 2 листопада 2017 —

Україна одержала 150 доз протиботулінічного імуноглобуліну й 200 доз імуноглобуліну проти правця. Як повідомили УНІАН у Мін-здраві, ліки європейського виробництва передав Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні.


Що потрібно знати про тромби

— 2 листопада 2017 —

За статистикою, кожний четвертий житель планети – у групі ризику з тромбозу. Як виникає цей стан і чи можна від нього захиститися?


Біг може поліпшити роботу мозку всього за один тиждень

— 26 жовтня 2017 —

Учені з Національних інститутів охорони здоров'я США з'ясували, що регулярна фізична активність позитивно впливає на когнітивні функції. Фахівці провели дослідження на мишах. Вони помітили поліпшення у гризунів, що бігали в колесі протягом тижня, повідомляє The Deccan Chronicle.  


Обійми поліпшують здоров'я, а також викликають відчуття щастя

— 26 жовтня 2017 —

Американським психологам стало відомо, що тактильний контакт, який виникає між близькими людьми, здатний впливати на людський організм.


Як правильно бігати, щоб схуднути. Десять правил

— 26 жовтня 2017 —

Проблема зайвої ваги однаково актуальна як для жінок, так і для чоловіків. Небажані кілограми не тільки турбують нас із естетичної точки зору, але і є причиною багатьох захворювань. Щоб схуднути, дехто місяцями дотримується жорстоких дієт, інші щодня займаються в спортзалі, а треті й зовсім утомилися боротися з надлишковою вагою.


Майже 70% українців через нестачу коштів лікуються самі

— 19 жовтня 2017 —

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс