Традиційна медицина

Можливе лікування раку, при якому не страждають здорові клітини

— 5 вересня 2019 —

Залежно від препаратів, пацієнти, які страждають від онкології, можуть відчувати побічні ефекти, котрі супроводжують багато сучасних методів лікування раку - анемію, втрату апетиту, кровотечі, діарею, слабкість, випадання волосся, нудоту тощо.


Вживання кави ввечері не погіршує сон - дослідження

— 5 вересня 2019 —

Кофеїн відомий як потужний стимулятор, який підвищує бадьорість. Проте, нове дослідження показало, що чай або кава, випиті за чотири години перед сном, не впливають на сон узагалі.


Гостра їжа зменшує тягу до солі і знижує тиск

— 5 вересня 2019 —

За словами фахівців, високий кров’яний тиск можна знизити не тільки вживанням здорових продуктів, а й якщо використовувати спеції, які виступають ефективними замінниками солі. Зокрема, це гостра їжа із використанням перцю чилі та інших спецій. Науковці перевірили, чи знижується вживання солі за рахунок капсаїцину у перці, і побачили ефект.


Випробувано незвичайний спосіб, що уповільнює старіння і хвороби

— 24 серпня 2019 —

Науковці Університету Лідса зробили кілька відкриттів, які можуть дати надію людям, які борються із віковими хворобами. Учені виявили, що електричне «лоскотання» вух може уповільнити процес старіння і подолати низку хвороб.


Постійна втома – наслідок способу життя

— 24 серпня 2019 —

Напевно, не знайдеться такої людини, яка би час від часу не зазнавала почуття утоми. Одна справа, якщо це відчуття виникає після інтенсивного робочого дня, коли «перевернена» гора справ, написано кілька звітів, довідок і інших важливих документів. Або коли «гуде» спина, руки, ноги, і тіло просить хоч до чого-небудь притулитися після збирання врожаю картоплі.


Вишневий сік покращує пам’ять і функції мозку

— 24 серпня 2019 —

З огляду на те, що в США до 2060 року випадки деменції збільшаться втричі, вчені проводять все більше досліджень, щоб відповісти на питання, чому кількість хворих на Альцгеймера та інші захворювання, пов’язані із когнітивними розладами, продовжує зростати, і як цьому можна запобігти.


Як правильно промивати ніс солоним розчином

— 24 серпня 2019 —

Промивання носа - не дуже хвороблива, але вкрай корисна процедура. Але як часто потрібно промивати ніс? Що для цього знадобиться й кому промивання строго протипоказані?


Напої з цукром викликають рак?

— 4 серпня 2019 —

На думку французьких вчених з Університету Сорбонна у Парижі Сіті, солодкі напої, у тому числі фруктові соки і газована вода, можуть збільшувати ризик розвитку раку. Науковці припускають, що винні у цьому можуть бути наслідки високого рівня цукру у крові, ожиріння тощо.


Зелений чай корисний для сну

— 4 серпня 2019 —

Зелений чай - найпопулярніший напій із багатьма корисними для здоров’я властивостями. Новою модною тенденцією є його вживання вночі. Її прихильники стверджують, що це допомагає їм краще спати вночі і прокидатися, відчуваючи себе більш відпочилими.


Мороз, сколіоз і авітаміноз. Через що ноги судомить

— 4 серпня 2019 —

Лікарі упевнені, що судороги не можна називати індивідуальною особливістю організму людини й ігнорувати їх на цьому тлі. Насправді поява судомного синдрому вказує на те, що є патологія, з якою слід боротися, щоб явище не повторювалося. Адже судома вкрай болісна, а в деяких випадках і небезпечна.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс