Традиційна медицина

Весна - небезпечний час, з погляду розвитку лор-захворювань

— 15 березня 2018 —

Весна, як не дивно, час, коли люди частіше хворіють. Чому так відбувається і як уберегтися від застудних захворювань навесні, знає лікар-оториноларинголог Олена Лихачова.


Надлишок серотоніну може стати причиною хвороби

— 7 березня 2018 —

Серотонін є одним з гормонів, який виробляє організм людини. Він відповідальний за почуття радості та внутрішній стан людини. Цей гормон впливає на безліч систем. Можна припустити, що чим більше виробляється серотоніну, тим краще організму. Але це не відповідає дійсності.


П'ять найбільш несподіваних факторів, що послабляють імунітет

— 7 березня 2018 —

Здавалося б, справи всі буденні, а захисній системі організму працювати заважають...


Виноград - відмінний засіб від депресії

— 28 лютого 2018 —

Учені, що працюють у медичній школі гори Синай, переконані, що виноград може бути неймовірно корисним ще й при лікуванні депресії.


Паприка зменшує цукор у крові

— 28 лютого 2018 —

Дієтологи запевняють, що допомогу діабетикам у зниженні цукру в крові може виявити спеція, яка перебуває майже в кожній кухонній шафі.


Висока швидкість прийому їжі може привести до розвитку ожиріння та діабету

— 28 лютого 2018 —

Люди, які швидко їдять, за більш короткий час справляються зі своєю їжею, однак, спожиті калорії затримуються в їхньому тілі набагато довше.


Напої знижують цукор у крові

— 23 лютого 2018 —

Діабет 2 типу можна запобігти, якщо регулярно тренуватися, знизити свою вагу, налагодити харчування. Однак, на думку дієтологів, є ще один спосіб уберегтися від цього захворювання.


Гарячий чай може стати причиною раку стравоходу

— 22 лютого 2018 —

Нове дослідження, проведене вченими в Китаї, показало, що звичайний чай, нагрітий до 65°С, у комбінації з надмірним уживанням алкоголю або палінням, був пов'язаний з п'ятикратним збільшенням ризику розвитку рака стравоходу.


Деградацію легенів можна не тільки сповільнити, але й усунути

— 22 лютого 2018 —

Функціонування легенів у людей, які багато курять, може значно покращитися, якщо людина буде знаходити час на регулярні інтенсивні фізичні вправи. Про це заявила група фахівців, після завершення нового дослідження.


Яке положення людини уві сні руйнує її нервову систему

— 15 лютого 2018 —

Незважаючи на незліченні переваги, які людина одержує, відпочиваючи вночі, сон у деяких випадках може завдавати шкоди організму. Мова йде про пози під час сну. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс