Традиційна медицина

Гострий перець чилі продовжує життя

— 26 січня 2017 —

Медичний коледж Ларнер призиває всіх їсти гостру їжу. Справа в тому, що споживання гострого перцю чилі виявилося пов'язане зі зниженням смертності на 13% (переважно це стосується смертей від хвороби серця або інсульту).


Високі дози вітаміну Е борються з порушеннями обміну речовин

— 26 січня 2017 —

Людям з метаболічним синдромом потрібно значно більше вітаміну Е, чим іншим. Цей вітамін є антиоксидантом і важливий для захисту клітин. 


Піклуватися про онуків корисно для здоров'я

— 26 січня 2017 —

Бабусі й дідусі, які доглядають за онуками, живуть довше, ніж люди похилого віку, які не піклуються про інших. Про це повідомили дослідники Базельського Університету. 


Як боротися з зимовим авітамінозом

— 19 січня 2017 —

Авітаміноз - постійний супутник міжсезоння та зими. Всі запаси вітамінів і мінералів, які організм ретельно накопичував улітку, висихають, а оперативно заповнити їх не виходить. У результаті ми частіше хворіємо і страждаємо застудними і вірусними захворюваннями.


Раціон довгожителів не завжди ідеальний

— 19 січня 2017 —

Американські дослідники опублікували дієтичні пристрасті найстаріших людей на планеті. Виявилося, що довгожителі харчуються не зовсім так, як радять медичні журнали. 


Магній - головний мікроелемент для гарного здоров'я

— 18 січня 2017 —

Постійне вживання продуктів, що містять магній, знижує ймовірність хронічних захворювань, повідомляють дослідники Університету Чженчжоу.


Створено штучну шкіру з водоростей

— 12 січня 2017 —

Групі дослідників з Католицького університету Чилі під керівництвом професора Тамаса Егана вдалося створити повністю функціональну штучну шкіру на основі мікроводоростей, які можна знайти практично в будь-якій чистій водоймі. Причому отримана шкіра від звичної відрізняється досить сильно: вона зеленого кольору і здатна продукувати кисень.


Голод підвищує працездатність людини

— 12 січня 2017 —

Про це заявили американські вчені. А прийшли до таких висновків фахівці університету Джона Хопкінса після проведення експерименту за участю 1500 добровольців. 


Банан має лікувальні властивості в боротьбі з вірусами грипу, гепатиту С і ВІЛ

— 11 січня 2017 —

Міжнародна група медиків провела експеримент на гризунах і прийшла до висновків, які змінили уявлення про користь банана. 


Зимова прогулянка з дитиною

— 11 січня 2017 —

Прогулянка більшості дітей доставляє величезну радість. Особливо, коли на вулиці сніг! Але у деяких дітей навіть при температурі плюс 4°С може виникнути хвороблива реакція. І зневажати цим у жодному разі не можна!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс