Традиційна медицина

З’ясовано, чому у 80 відсотків людей COVID-19 перебігає безсимптомно

— 8 травня 2020 —

Дослідники і клініцисти світу розбираються у складних взаємозв’язках імунної системи людини і SARS-CoV-2, який заразив понад 3 мільйона людей у світі і забрав понад 210 тисяч життів.


Алкоголь не захищає від коронавірусу, а загрожує життю – ВООЗ

— 2 травня 2020 —

Вживання алкоголю не захищає від захворювання на новий коронавірус (COVID-19), а навпаки загрожує людському здоров’ю.


Яке молоко корисніше: гаряче чи холодне?

— 2 травня 2020 —

Молоко є найбільш споживаним молочним продуктом у всьому світі. Цей напій вкрай живильний, він багатий білком, кальцієм, цинком, вітаміном D, калієм. Ми п'ємо його від самого народження і робимо це все життя. Хтось вважає за краще вживати його гарячим, а хтось - холодним. Але при будь-якій температурі молоко є однаково корисним. Давайте розберемо конкретні переваги молока для організму.


Як самостійно розпізнати в організмі тромб

— 1 травня 2020 —

Мало хто знає, але відрив тромбу може привести до моментальної смерті. Щоб уникнути такого розвитку подій, необхідно заздалегідь діагностувати наявність тромбозу - підвищеного згортання крові, яке приводить до утвору згустків у крові. Саме ці згустки (тромби) становлять небезпеку для життя.


«Коронавірус може поширюватися на відстань до 4 метрів» — учені

— 25 квітня 2020 —

Згідно зі звітом Центру боротьби з хворобами і профілактики захворювань США коронавірус може переміщатися по повітрю не менш як на 4 метри.


Поширення Covid-19 у повітрі: небезпечні мікрокраплі «живуть» більше п’яти хвилин

— 25 квітня 2020 —

Фінські науковці змоделювали поширення коронавірусу у повітрі за допомогою суперкомп’ютера: розрахунки засвідчили, що мікрокраплі, які вилетіли з рота зараженого залишаються у повітрі більше п’яти хвилин і несуть загрозу для оточуючих.


Рятувальний вітамін ставить на ноги після перелому стегна

— 24 квітня 2020 —

Згідно з новим дослідженням американських вчених, після перелому стегна у літніх людей із достатньою кількістю вітаміну D більше шансів стати на ноги.


5 простих способів зробити каву суперкорисною

— 18 квітня 2020 —

Про шкоду і користь кави написали вже чимало. Одні вчені доводять корисні властивості цього напою, а інші не втомлюються доводити про його шкідливий вплив на організм. Як би там не було, а кава - один з найулюбленіших напоїв мільйонів людей, тому варто знати головні секрети його вживання.


Звички фрілансерів, які руйнують їх здоров’я

— 18 квітня 2020 —

Багато людей переконані, що робота з дому значно легша і приємніша, ніж з офісу. Але тут не все так безхмарно, як це здається на перший погляд. Люди, які працюють у домашніх умовах, постійно повинні бути дисциплінованими, щоб не знижувати свою продуктивність, а також боротися із деякими звичками, які можуть легко зіпсувати їх здоров’я. Давайте розглянемо основні помилки, яких припускаються фрілансери.


Високий кров’яний тиск і ожиріння - головні чинники скорочення тривалості життя

— 11 квітня 2020 —

Давно відомо, що ожиріння і високий кров’яний тиск є важливими факторами, які збільшують шанси людини на передчасну смерть.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс