Традиційна медицина

Застелене ліжко небезпечне для здоров'я

— 28 грудня 2017 —

Британські вчені з'ясували, що застелена постіль небезпечна для здоров'я людини. У ній починають розмножуватися мікроби разом з пиловими кліщами та цвіллю, а також може з'явитися грибок.


Стійкість мікробів до антибіотиків укоротить наше життя

— 28 грудня 2017 —

Феномен стійкості мікробів до антибактеріальних препаратів приведе до зниження тривалості життя навіть у прогресивних державах. Про це повідомляє Офіс національної статистики Великобританії. 


Діабет і ожиріння викликали рак в 6% випадків у світі

— 20 грудня 2017 —

Згідно з дослідженням, близько 6 відсотків нових випадків рака, діагностованих в усьому світі, були викликані діабетом і надлишковою вагою. Це становить 800 000 випадків. Більш піддані йому жінки. При цьому ожиріння було більш небезпечним фактором, чим діабет, і послужило причиною 30 відсотків випадків недуги.


Злі люди частіше хворіють і рано йдуть із життя

— 20 грудня 2017 —

Американські вчені довели, що злі люди часто хворіють і рано йдуть із життя в порівнянні з добродушними. Результати робіт опубліковані в наукових журналах.


Шарф захистить не тільки ніс і рот

— 20 грудня 2017 —

Страждаючим астмою рекомендується, з метою запобігання приступів у зимовий період, прикривати шарфом ніс і рот. Такий заклик був опублікований благодійною організацією Asthma UK.


Кому не можна їсти мандарини: рекомендації медиків

— 20 грудня 2017 —

Медики відзначають, що мандарини сприяють поліпшенню апетиту, підсилюють обмінні процеси в організмі людини. Узимку вони можуть дати нам велику кількість необхідних вітамінів.


Як зігріти ноги взимку

— 14 грудня 2017 —

Замерзлі ноги й руки в холодну погоду зводять нанівець усі радості зими. Які прогулянки по сніжному парку? Які катання з гірки на «ватрушках»?.. Через 5 хвилин на вулиці починається поколювання й оніміння пальців, а ще трохи пізніше ноги й руки клякнуть.


Запобігти депресії може година фізичної активності

— 7 грудня 2017 —

Статистика стверджує, що протягом 2017 року більше 300 мільйонів людей в усьому світі страждають на депресію, а 260 мільйонів - на тривожні розлади.


Краще харчування для боротьби з деменцією

— 7 грудня 2017 —

Закордонні лікарі та дієтологи говорять, що ретельно підібраний набір здорових продуктів може знизити ризик розвитку деменції.


Кориця допомагає спалювати жир і втрачати вагу

— 7 грудня 2017 —

Згідно з дослідженням учених Мічиганського університету, кориця має властивість спалювати ліпіди в жирових клітинах.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс