Традиційна медицина

Які відчуття в області серця не слід ігнорувати

— 12 вересня 2018 —

За статистикою, щохвилини у Великобританії трапляється один серцевий напад. Небезпечним серед них є інфаркт міокарда, який викликаний відсутністю надходження крові до серця. Як розпізнати й запобігти цей часто смертельний стан?


Україну накрила третя хвиля сезонної алергії

— 5 вересня 2018 —

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила лікар-алерголог, кандидат медичних наук кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології НМАПО ім. П.Л.Шупика Тетяна Бондаренко.


Група крові розповість про всі хвороби

— 5 вересня 2018 —

Учені вважають, що про всі хвороби пацієнта може розповісти група крові. Характеристика наборів антитіл, еритроцитів і антигенів свідчить про схильність до тих або інших проблем.


Методика «три в одному» виявилася успішною при лікуванні гіпертонії

— 30 серпня 2018 —

Високий кров'яний тиск або гіпертонія змушує страждати одну із трьох людей у світі. У цей час методика лікування така, що лише 50 відсотків пацієнтів за допомогою існуючих ліків можуть нормалізувати здорові рівні тиску.


Фахівці Мінздраву пояснили, від яких грибів слід відмовитися і чому

— 30 серпня 2018 —

Міністерство охорони здоров'я призиває українців відмовитися від уживання дикоростучих грибів, замінивши їх тими, які вирощують штучно.


Скільки повареної солі шкодить серцю?

— 30 серпня 2018 —

Поварена сіль являє собою сполуку хлору й натрію і може приводити до розвитку захворювань серцево-судинної системи. Тому вчені радять обмежувати сіль у раціоні. 


Знайдена ще одна шкода повноти

— 30 серпня 2018 —

Уражені грипом повні люди є більш небезпечними для передачі вірусу, оскільки вони довше його зберігають і виділяють. Такий висновок зробили американські вчені Мічиганського університету після свого дослідження групи учасників.


Учені визначили важливі 10 хвилин для здоров'я

— 23 серпня 2018 —

Усього 10 хвилин швидкої ходьби на день можуть урятувати людину від хвороби серця та навіть передчасної смерті. За переконаннями вчених Університету Бристоля, вона на 6 відсотків скорочує ризик серцевих захворювань, особливо після 60 років.


Яка їжа вбереже зуби від випадання

— 23 серпня 2018 —

Якщо хочете вберегти зуби від випадання, дотримуйтеся вуглеводного харчування зерновими продуктами й уникайте крохмальних. Такий висновок зробила Всесвітня організація охорони здоров'я після огляду всіх досліджень на цю тему.


Коли можуть урятувати сир тофу й соєве молоко

— 23 серпня 2018 —

Найбільш піддані втраті щільності кісток жінки в період менопаузи. Втрата становить до 20 відсотків. Однак є спосіб, який допоможе зміцнити кістяк і уникнути переломів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс