Традиційна медицина

Неконтрольовані заняття фізкультурою можуть мати жалюгідні наслідки

— 20 квітня 2017 —

Весна - прекрасна пора року для того, щоб почати тренування. Але для того, щоб не нашкодити, спочатку сходіть до фахівця. 


Вегетаріанство погано впливає на розумові здібності

— 20 квітня 2017 —

Учені знайшли новий привід посперечатися для веганів і м’ясоїдів. Цього разу масла у вогонь підлили експерти в області здорового харчування, які провели великі дослідження і з'ясували, що діти матерів-веганів, вчаться гірше в школі й одержують більш низькі оцінки, чим діти матерів-м’ясоїдів.


Ще одне дослідження довело ефективність надвисоких доз вітаміну С при лікуванні раку

— 12 квітня 2017 —

Медики зі США успішно завершили першу фазу клінічних випробувань з лікування раку мозку й легенів за допомогою надвисоких доз вітаміну С, що перевищують денну норму в приблизно тисячу разів, говориться в статті, опублікованій у журналі Cancer Cell.


За аналізом крові можна визначити аутизм

— 6 квітня 2017 —

Фахівці Політехнічного інституту Ренсселера (США) змогли визначити наявність аутизма у дитини за допомогою аналізу зразка крові. Розроблений тест є першим фізіологічним тестом на наявність розладів аутистичного спектра (ASD), стверджують учені.


Обов'язкове страхування українців

— 6 квітня 2017 —

Деталі медичної реформи починають потроху проявлятися - український Мінздрав поділився із пресою частиною інформації про обов'язкове медичне страхування українців. Очікується, що страхових пакетів буде два: мінімальний, повністю оплачуваний державою, і пакет додаткового типу.


Рух і правильна дієта — застава здорового серця

— 6 квітня 2017 —

Дослідники Каліфорнійського університету виявили власників найздоровіших сердець на планеті - ними є мешканці провінції Цимане, розташованої в лісах Болівії. Навіть у похилому віці у жителів провінції не було виявлено жодної ознаки закупорювання артерій.


Українські лікарні будуть інформувати про наявність безкоштовних ліків

— 6 квітня 2017 —

Дослідження «Індекс здоров'я, Україна, 2016» показало, що лише 17 відсотків українців одержали медичні препарати, призначені лікарем, безкоштовно в поліклініці. Іншим пацієнтам довелося купувати ліки за свій рахунок.


Новий метод лікування після інфаркту

— 6 квітня 2017 —

Одеськими кардіохірургами була проведена унікальна операція, у ході якої вони пересадили на м'язи серця стовбурні клітини, з яких виростають нові судини. Ця операція є альтернативою пересадженню серця, повідомляє УНІАН.


Коренева селера допоможе при сезонній депресії

— 29 березня 2017 —

Будь-яка селера підвищує імунітет і зміцнює організм. А коренева селера здатна упорядкувати нервову систему й позбавити від сезонної депресії.


Авокадо дуже корисне для здоров'я жінок

— 29 березня 2017 —

Не секрет, що достаток овочів і фруктів допомагає підтримати здоров'я. Деякі продукти особливо корисні, причому, залежно від статі людини. Наприклад, фахівці, настійно радять жінкам звернути увагу на авокадо.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс