Традиційна медицина

10 кроків, щоб угамувати новорічне похмілля

— 28 грудня 2015 —

Ох, ну до чого ж весело нам гуляється в Новий рік! І шампанське, і танці навколо ялинки, і салати, і лампочки ошатні й Дід Мороз такий веселий! І взагалі, всі такі веселі, що хочеться з усіма випити за здоров'я і за щастя в Новому році.


Нас стає менше й менше

— 16 грудня 2015 —

Чисельність населення України скорочується. Фахівці в області демографії повідомили, що на 1 жовтня поточного року кількість українців склала 42 мільйони 455 тисяч 65 осіб.


Людям із хворобами серця потрібно рухатися кожні 30 хвилин

— 16 грудня 2015 —

Постійна невелика фізична активність корисна також при захворюваннях серця, вважають учені з Університету Оттави. Вони виявили, що люди із серцево-судинними недугами, які проводять практично увесь час сидячи на стільці або лежачи на ліжку, почувають себе набагато гірше тих, хто намагається рухатися. Дані були встановлені при обстеженні 278 осіб з ішемічною хворобою серця (ІХС).


Ізраїльські вчені виростили в лабораторії клітини печінки

— 16 грудня 2015 —

Міжнародна дослідницька група під керівництвом фахівців Єврейського університету винайшла технологію вирощування людських гепатоцитів (клітин печінки) у лабораторії.


Як запобігти ускладнення після грипу та ГРВІ

— 16 грудня 2015 —

Ми часто переносимо на ногах застуди, ГРЗ, ГРВІ та грип, заглушаючи хворобу пачками ліків і чаїв. Хвороба ховається вглиб організму та б'є зненацька і з тилу - у людини часто й густо проявляються ускладнення після, здавалося б, переможеної хвороби. Але цього можна уникнути, якщо знати про наслідки та розуміти, що можна отримати через недоліковані або капсульовані інфекції.


Психологи назвали основну причину переїдання

— 10 грудня 2015 —

Фахівці зі США впевнені: психологічний фактор змушує людей їсти занадто багато і набирати вагу.


Чим корисна броколі

— 10 грудня 2015 —

Броколі - відмінне джерело вітамінів (A, C, E, B9, K, PP) і мінералів (калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, міді, селену).


Фахівці створили першу у світі інсулінову пігулку

— 10 грудня 2015 —

Експерти з Каліфорнійського університету, розташованого в Санта-Барбарі, сформували унікальне технологічне нововведення.


Свійські тварини захищають дітей від тривожного розладу

— 10 грудня 2015 —

Дослідження показало: 12% дітей, у яких вдома жив собака, страждали від тривожного розладу в порівнянні з 21% дітей без цієї свійської тварини.


Простий спосіб тренування мозку

— 3 грудня 2015 —

Британські вчені з Кінгс-коледжу заявили, що під час бігу можна тренувати мозок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс