Традиційна медицина

Бруксизм - ознака психічної напруги

— 3 серпня 2017 —

Дослідники британського Фонду національної охорони здоров'я стверджують, що стан зубів школярів може показати, як до дитини ставляться її однокласники.


МОЗ оновив перелік препаратів за програмою «Доступні ліки»

— 3 серпня 2017 —

Міністерство охорони здоров'я опублікувало новий реєстр препаратів, які беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки”.


Зайва вага набирається в певний час дня

— 3 серпня 2017 —

Дослідження вчених з Університету Фліндерса, а також Ліверпульського університету завершилося вердиктом, який може стати головним дієтичним принципом у харчуванні людей. У певний час доби краще не вживати деяких продуктів щоб уникнути набору зайвих кілограмів, зробили висновок фахівці. 


10 симптомів при проблемах з жовчним міхуром

— 26 липня 2017 —

Незважаючи на те, що дані симптоми можуть бути пов'язані з іншими захворюваннями, якщо вони присутні в сукупності, дуже важливо негайно проконсультуватися з лікарем, щоб виключити можливі ускладнення надалі.


Здорове харчування істотно знижує ризик смерті

— 19 липня 2017 —

Американські вчені підкреслюють, що перехід до здорової дієти, заснованої на вживанні продуктів із цільного зерна, овочів, фруктів, горіхів і риби, разом з одночасним зниженням частки червоного м'яса та напоїв із цукром, суттєво знижують ризик передчасної смерті, пише Еurekalert!


Щоб мізки працювали краще

— 19 липня 2017 —

Дослідники Університету Л'акуїла (Італія) довели, що систематичне вживання шоколаду позитивно впливає на когнітивні функції мозку. 


Україна потрапила в ТОП-10 країн із найбільш фізично активним населенням

— 19 липня 2017 —

У ході дослідження вчені проаналізували дані більше 700 тисяч користувачів мобільного додатка, що відслідковує фізичну активність. Експерти виявили значну різницю в рівні фізичної активності в країнах світу, повідомляє Nature.


Як захистити серце в спеку

— 19 липня 2017 —

У сильну спеку серце страждає в першу чергу. Українські кардіологи - Юлія Шарупич і Максим Соколов - розповіли, як пережити спеку з мінімальним навантаженням на серце.


Отрута зеленої мамби може бути корисною

— 13 липня 2017 —

Отрута зеленої мамби, однієї з найнебезпечніших африканських змій, може стати основою для лікування небезпечного захворювання нирок - полікістозу.


Рятуємося від спеки вдома

— 13 липня 2017 —

Найпростіший спосіб знизити температуру тіла – прийняти душ і випити прохолодний напій з льодом. Однак, і крім цього є маса способів поліпшити своє самопочуття в спеку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс