Традиційна медицина

Уживання горіхів допомагає запобігти раку кишечнику

— 7 червня 2017 —

Уживання горіхів знижує шанси вмерти передчасно від раку кишечнику, повідомляють учені з Інституту раку Дана-Фарбер. Крім того, така корисна закуска скорочує ймовірність повторного повернення рака. 


Холодна їжа небезпечна для організму

— 7 червня 2017 —

Відомо, що зловживання фаст-фудом веде до утворення зайвої ваги. Провиною всьому є не тільки надлишок жирів і вуглеводів, але й звичка приймати їжу в холодному виді й запивати крижаними напоями, - з'ясували дієтологи.


Міфи про молоко та кисломолочні продукти: як їх правильно вживати

— 7 червня 2017 —

Думка про те, що молоко не слід вживати дорослим – омана. Насправді молоко корисне й дорослим, і дітям, потрібно тільки знати, як його пити з максимальною користю для здоров'я. Наслухавшись різних міфів, крім молока ми часто відмовляємося від інших корисних кисломолочних продуктів. Тому варто прислухатися до порад дієтологів: адже молоко й молочні продукти - відмінний і не дорогий спосіб зміцнити своє здоров'я.


Роботи оперують краще

— 31 травня 2017 —

Британські офтальмологи успішно застосували роботизовану систему для проведення хірургічних маніпуляцій усередині ока. Це дозволило вилучити тонкий мембранний шар на сітківці, що спотворює зір, що й приводить до сліпоти в ураженому оці.


Рак стане виліковним

— 31 травня 2017 —

Навіть на стадії метастазів за допомогою радіоактивних наночасток можна буде вилікувати рак, стверджують американські дослідники з Університету Міссурі.


Кетамін допомагає від депресії

— 31 травня 2017 —

Знеболюючий препарат кетамін є потенційним засобом лікування депресії. Про це повідомили дослідники Каліфорнійського університету Сан-Дієго.


Усього 30 грамів на день - і ніякої аритмії

— 31 травня 2017 —

Вживання помірних порцій шоколаду знижує ризик появи миготливої аритмії. Про це заявили американські, канадські й датські вчені за результатами проведеного дослідження.


Людина може відновити свій імунітет усього за дві хвилини

— 31 травня 2017 —

Учені встановили, що людина може відновити свій імунітет усього за дві хвилини. Для цього потрібно вранці приймати холодний душ.


Чистити вуха ватяними паличками небезпечно

— 24 травня 2017 —

Співробітники Національного Дитячого Госпіталю Колумбуса виявили: 263000 дітей молодше 18 років за період з 1990 року по 2010 рік потрапили у відділення невідкладної допомоги через травми вуха, пов'язані з використанням ватяних паличок. Тобто, через ватяні палички діти одержували близько 12500 травм на рік, або приблизно 34 травми на день, пише Zee News.


Хвалити дітей корисно

— 24 травня 2017 —

Виявляється, похвала впливає не тільки на поведінку дітей, але й на загальний рівень їх благополуччя. Це встановили дослідники з Університету Де Монфор. У їхньому дослідженні, що тривало 4 тижні, взяли участь 38 батьків з дітьми у віці від двох до чотирьох років, розповідає The Daily Mail.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс