Традиційна медицина

Старече слабоумство зовсім не таке страшне, як вважалося раніше

— 15 грудня 2016 —

Дослідники Університету штату Мічиган стверджують, що підвищення рівня освіченості й постійне тренування розуму навіть у літньому віці не дають мозку піддаватися необоротним змінам. 


ООН: Населення Землі перевищило 7,4 млрд осіб

— 15 грудня 2016 —

Чисельність населення Землі у 2016 році досягла позначки приблизно в 7,433 млрд. осіб.


Учені виявили ще одну корисну властивість аспірину

— 15 грудня 2016 —

Люди похилого віку, для яких є високим ризик смерті від серцево-судинних захворювань, можуть продовжити собі життя, якщо будуть приймати низькі дози ацетилсаліцилової кислоти (аспірину) щодня. До такого висновку прийшли вчені з Університету Південної Кароліни.


Келих вина захистить від ішемічного інсульту

— 15 грудня 2016 —

Учені знайшли ще один позитивний ефект від уживання невеликих доз алкоголю - виявляється, люди, які щодня випивають великий келих вина, рідше страждають від ішемічного інсульту.


Вітамін D - ефективний засіб боротьби з раком грудей

— 14 грудня 2016 —

Жінкам, у яких діагностували рак грудей, необхідно приймати вітамін D - це допоможе поліпшити шанси на виживаність і знизити ймовірність швидких мутацій пухлини. 


Україні загрожує епідемія кору

— 14 грудня 2016 —

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила про можливий розвиток епідемії кору в країні.  


МОЗ України не рекомендує приймати ліки при застуді

— 14 грудня 2016 —

Посилаючись на сучасні клінічні європейські вказівки, Міністерство охорони здоров'я України опублікувало рекомендації для лікарів із приводу лікування застуди у дітей. 


Які хвороби гарантують слабоумство в літньому віці

— 24 листопада 2016 —

На думку ведучих учених університету Глазго, люди із серцевими захворюваннями в літньому віці можуть зіткнутися зі слабоумством. Цей факт обнародували після ряду експериментів.


Не варто переробляти й недосипати

— 24 листопада 2016 —

Довгий робочий день і мала кількість сну в середньому віці приводить до проблем зі здоров'ям у старості, стверджують фінські вчені.


Бджолине біополе - новий спосіб лікування хвороб

— 24 листопада 2016 —

Вуликова терапія - саме так називає український пасічник Іван Слобода свій метод лікування. На думку самого українця, за допомогою біополя бджіл можна лікувати різні недуги. Це підтвердили й учені Запорізького державного медичного університету.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс