Традиційна медицина

Чай з імбиру миттєво відновлює свіжий подих

— 16 серпня 2018 —

Згідно з дослідженнями вчених, імбирний чай може прибрати неприємний запах з рота (медичний термін халітоз). Секрет напою зберігається в наявності однієї хімічної речовини.


Що не варто робити відразу після їжі

— 16 серпня 2018 —

Після ситного обіду або вечері, напевно, вам хочеться полежати й подивитися телевізор або трошки подрімати. Але щоб органи травлення без проблем справлялися зі своїми функціями, потрібно їм у цьому допомогти.


Продукти, що викликають маніакальну поведінку

— 9 серпня 2018 —

Хімічні речовини, використовувані для готування м'яса, наприклад у салямі й хот-догах, можуть викликати розлади настрою, які мовою медиків визначені, як манія, повідомляють дослідники нейровірулогії та педіатрії Університету Джона Хопкінса в Балтіморі.


Аромат кави поліпшує здатність людей вирішувати аналітичні завдання

— 9 серпня 2018 —

Це показали експерименти американських учених з Технологічного інституту Стивенс у США. Запросивши для участі у випробуваннях майже 100 студентів, дослідники запропонували їм тест GMAT (Graduate Management Admission Test), у який входять 10 питань по алгебрі.


Ранкова зарядка: прості правила

— 9 серпня 2018 —

Відпускна кампанія скоро закінчується, і настануть монотонні будні. Але якщо хочете, щоб день для вас завжди починався добре, а самооцінка впевнено додавала в рості, тоді постарайтеся приділити собі 10 хвилин на день, які перетворять бажання у життя.


Робочий день: як зберегти здоров'я очей

— 2 серпня 2018 —

Робота нерідко є місцем, де людина проводить більшу частину дня. Тому цілком очевидно, що протягом робочого часу необхідно іноді замислюватися про своє здоров'я. У тому числі особливу увагу важливо приділяти очам – саме вони часто страждають від тривалої роботи. 


Ранні кавуни: як не нарватися на «хімію» та інфекцію

— 2 серпня 2018 —

Ранні кавуни: як не нарватися на «хімію» та інфекцію.


Найнебезпечніша їжа в спеку

— 2 серпня 2018 —

Навіть корисні і якісні продукти на тлі спекотливої погоди можуть за лічені години перетворитися на особливо небезпечні для здоров'я.


Спека заважає швидко думати та погіршує пам'ять

— 26 липня 2018 —

Цього року, можливо, уже пізно, але до наступного літа обов'язково поставте в кімнату школяра кондиціонер. Учені експериментально довели, що відсутність кондиціонера влітку погано позначається на розумових здібностях. 


Кілька способів позбутися стресу

— 26 липня 2018 —

Життя наповнене нервовою напругою, причому вона чекає на кожному кроці: на роботі, вдома, навіть під час відпочинку. Психологи поділилися простими вправами, які допоможуть у критичні моменти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс