Традиційна медицина

Діабетикам один із цих продуктів необхідно завжди мати під рукою

— 13 грудня 2018 —

Діабет - стан, при якому спостерігається підвищений рівень глюкози в крові. Але іноді, при неправильно розрахованій дозі інсуліну або пероральних цукрознижувальних засобів, цукор у крові падає до критичних цифр, що може бути смертельно небезпечним. Симптоми гіпоглікемії: втома; підвищений апетит; затуманене мислення; нечіткий зір; неможливість зосередитися; блідий колір обличчя; пітливість.


Явні ознаки, що організму потрібні вітаміни

— 7 грудня 2018 —

Наш організм - ледве чи не сама розумна й сама складна машина у всьому всесвіті. Якщо їй щось потрібно, вона виводить назовні, як на один великий дисплей, відомості про це. Дефіцит вітамінів виражається настільки явними ознаками, що людина і сама розуміє: настав час міняти раціон.


Як правильно ходити в ожеледицю

— 7 грудня 2018 —

Ожеледиця небезпечна як для людей, так і для автомобілів, особливо, коли гладку слизьку поверхню льоду припорошує невеликим сніжком. Якщо ви помітили, що на вулиці слизько, треба йти й дивитися собі під ноги. Знаючи кілька прийомів правильної ходьби, ви зможете вберегти себе від травм і переломів.


Втома, слабкі м’язи й зір говорять про дефіцит цього вітаміну

— 30 листопада 2018 —

За словами вчених, дефіцит вітаміну B12 може викликати широкий спектр проблем, таких як втома й порушення зору. Вітамін також необхідний для підтримки здорової нервової системи.


Назване заняття, що зменшує тиск, стрес і симптоми хвороби Паркінсона

— 23 листопада 2018 —

Фахівці перевірили групу хористів, які регулярно відвідували заняття по вокалу, і виявили, що в них не тільки знизилися серцевий ритм, артеріальний тиск, рівень кортизола й стресу, а й симптоми хвороби Паркінсона.


Вакцинація не підвищує ризик розвитку алергії

— 23 листопада 2018 —

«Незважаючи на високий рівень вакцинації дітей у Швеції, є ще деякі батьки, які не певні у її доцільності, побоюючись, що вакцини є причиною дитячих хвороб», - говорить керівник дослідження Йохан Альм, консультант у дитячій лікарні й доцент кафедри клінічної науки й освіти Інституту в Стокгольмській загальній лікарні.


Солодка користь: усе про шоколад

— 30 жовтня 2018 —

Є одна солодкість, яку можуть дозволити собі всі, завдяки її неймовірній користі.


Ця країна переможе за тривалістю життя Японію завдяки особливому харчуванню

— 30 жовтня 2018 —

Країни, у яких висока тривалість життя, заслуговують вивчення їх укладу, побуту, способу життя. Головним у цьому списку є стиль харчування.


Овоч без екзотики допомагає боротися з діабетом

— 30 жовтня 2018 —

Учені нагадали, що введення в раціон діабетиків певних продуктів, допомагає втримувати рівень цукру в крові на належному рівні, а у людей з ризиком діабету - запобігти стану, що насувається.


Скільки можна пити вина: учені назвали безпечну дозу

— 25 жовтня 2018 —

Ми не раз чули про те, що один келих вина на день корисний для здоров'я. Однак учені з Університету Вашингтона провели нове дослідження, яке спростувало цю теорію.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс