Традиційна медицина

Жменя горіхів на день знижує ризик ранньої смерті

— 17 червня 2015 —

Учені з університету в Маастрихті прийшли до висновку, що той, хто з'їдає жменю лісових горіхів або арахісу на день, менш схильний до ризику ранньої смерті.


Шум у районі проживання впливає на обсяг талії

— 10 червня 2015 —

Люди, які проживають у гучних районах, де постійно чутний рух машин, поїздів або літаків, піддані підвищеному ризику утворення абдомінального жиру - жирових відкладень у районі живота і талії.


Частота серцевого ритму допоможе прогнозувати ризик діабету

— 10 червня 2015 —

У ході нового дослідження вчені виявили зв'язок між серцевим ритмом і діабетом. На їхню думку, шляхом оцінки частоти серцевого ритму можна визначити ризик розвитку цукрового діабету людини.


Головні помилки в прийомі ліків

— 10 червня 2015 —

Багато людей змушені приймати ліки, іноді постійно.


Материнство змінює структуру головного мозку

— 10 червня 2015 —

Вивчаючи вплив гормональної терапії, канадські фахівці з Університету Британської Колумбії виявили, що вагітність і материнство приводять до певних постійних змін у жіночому мозку.


Учені розробили вакцину від підвищеного тиску

— 4 червня 2015 —

Вакцина може бути дуже ефективна в боротьбі з недотриманням приписань, що являє собою одну з головних проблем у лікуванні пацієнтів з гіпертонією.


П'ять звичок, які ми даремно вважаємо корисними

— 4 червня 2015 —

Головні міфи про те, що робить нас здоровішими.


Кава подовжує життя

— 3 червня 2015 —

Одна-дві чашки кави на день знижує ризик смерті більш ніж на 15 відсотків у людей середнього та літнього віку. Про це говориться в доповіді, опублікованій Національним онкологічним центром Японії.


Харчуйся правильно та відвідуй спортзал - Гераклом станеш ти, як замолоду мріяв

— 3 червня 2015 —

Нове дослідження, проведене англійськими вченими з Університету Саутгемптона, показало, що сполучення правильного харчування з фізичними вправами дозволяє запобігти втраті м'язової маси, особливо в літньому віці.


П'ять способів позбутися болю в спині. Що ми можемо зробити в домашніх умовах, щоб хребет був здоровим

— 3 червня 2015 —

Багато кому відомий цей стан - коли в спині «кіл», у попереку «камінь», кожний рух викликає біль або «постріл». Не повернутися, не зігнутися, не розігнутися. Усі ці симптоми можуть бути причинами різних захворювань. Тільки лікар-невролог після серйозного обстеження скаже, що відбулося - травма це або наслідки підняття важкостей, або результат сну в незручному положенні



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс