Традиційна медицина

Чисельність населення України за січень скоротилася на 22,4 тис. осіб

— 23 березня 2016 —

Чисельність населення України за станом на 1 лютого 2016 року склала 42 млн. 738,1 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 22,4 тис. осіб менше, ніж було на початок січня поточного року.


Собаки допомагають знизити тиск

— 17 березня 2016 —

Тварини допомагають позбутися стресу, знизити напругу після трудового дня. Учені вирішили з'ясувати, хто зі свійських тварин виступає в ролі ідеального антистресора. Вони взяли кішок і собак, організувавши незвичайний експеримент.


Як волоські горіхи впливають на мозок людини

— 17 березня 2016 —

На Сході в стародавності вважалося, що ядро волоського горіха нагадує мозок, а, отже, може впливати на розвиток людського розуму. Наукові співробітники медичної школи при Пекінському Університеті, провівши ряд досліджень, підтвердили цю гіпотезу.


Чверть українок скаржиться на депресію

— 17 березня 2016 —

Близько 46% українських жінок відзначають у себе порушення сну, а 44% - хронічну утому. Такі дані всеукраїнського опитування про відношення жінок до здорового способу життя в Україні озвучив голова правління Асоціації "Українські центри нових технологій здоров'я" Владислав Сила.


Вправа для оздоровлення хребта

— 17 березня 2016 —

Ніхто не вірить у те, що стрункість можна отримати без виснажливих навантажень і обмеження в їжі. Адже легкі шляхи - не для нас. Але японським лікарем Фукуцудзі був простежений зв'язок між станом хребта та зайвими відкладеннями на талії, животі й спині. Він навіть написав цілу книгу про свій чудо-метод, що займає всього 5 хвилин на день.


Половині населення Землі загрожує короткозорість

— 9 березня 2016 —

Уже через 30-40 років короткозорість стане абсолютною нормою для людей, вважають учені з Університету Нового Південного Уельсу. Вони підрахували, що до 2050 року це захворювання буде у кожного другого жителя планети. Короткозорість, відповідно до припущень, приведе до повної сліпоти у 20% хворих людей.


Туберкульоз тепер можна визначити за аналізом крові

— 9 березня 2016 —

Аналіз крові, розроблений дослідниками Стенфордського університету, може стати найбільш простим і дешевим способом діагностики активної форми туберкульозу, яка позбавляє життя 1,5 мільйони осіб щорічно. 


Т-клітини знищать пухлину

— 3 березня 2016 —

Більше 90% пацієнтів з термінальною стадією раку ввійшли в стан ремісії після проведення нової терапії, що навчає імунітет боротися з онкологічним захворюванням. 


Діти поліпшують імунітет дорослих

— 3 березня 2016 —

Незважаючи на батьківську відповідальність і стреси, пов'язані з вихованням рідної або всиновленої дитини, діти допомагають батькам радикально "настроїти" імунну систему. 


Генетичні тести покажуть українцям швидкість старіння та кращу дієту

— 3 березня 2016 —

Молекулярний біолог Дар'я Лосєва й дієтолог Олександр Кириленко поділилися з українцями останніми можливостями генетики, завдяки яким кожний зможе довідатися, як йому харчуватися та наскільки швидко він постаріє. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс