Традиційна медицина

Лікар Комаровський знає, кому потрібно побоюватися грипу

— 24 листопада 2016 —

Кількість хворих грипом в Україні продовжує зростати, а лікар Комаровський знає, чому так відбувається. Медик поділився з журналістами телеканала NewsOne основними припущеннями щодо епідемії грипу в Україні.


Їзда на велосипеді захищає від інфаркту

— 17 листопада 2016 —

Учені з Данії стежили за добровольцями протягом декількох років. Вони оцінювали рівень фізичної активності учасників, частоту їзди на велосипеді й фактори ризику серцевих захворювань, включаючи кров'яний тиск, вагу, рівень холестерину, паління, харчування та споживання алкоголю.


Що таке реімбурсація і з чим її їдять

— 17 листопада 2016 —

Реімбурсація, або відшкодування вартості ліків українцям, - це проект, котрий один раз провалився в Україні, не знайшовши належної підтримки з боку медичної системи.  Що ж очікує хворих в 2017 році? Прогнози експертів більш ніж втішливі. 


Користь контрастного душу. Плюси й мінуси загартовування

— 17 листопада 2016 —

Користь контрастного душу доведена багатьма особистими прикладами й історіями, та й медики озиваються про процедуру позитивно. Обговоримо плюси, мінуси, шкоду й користь такого способу загартовування.


Тайські вчені винайшли тарілку для схуднення

— 17 листопада 2016 —

"Розумний" посуд зроблений за допомогою технології захоплення зайвого жиру. Таким чином, тарілка видаляє з будь-якої страви по 30 калорій.


Опубліковано рейтинг найбрудніших предметів, що оточують людину

— 10 листопада 2016 —

На думку фахівців, гроші, поручні громадського транспорту та сидіння унітазів лідирують у списку найбрудніших предметів, однак цим цей список зовсім не обмежується.


Чим хворіють українські діти

— 10 листопада 2016 —

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що українські діти хворіють на хвороби, давно забуті в інших країнах світу. 


Дієтичне газування не допомагає знизити вагу, а лише погіршує здоров'я

— 10 листопада 2016 —

Дослідники Каролінського Інституту стверджують, що солодкі газовані напої з позначкою "0 калорій", у тому числі улюблена багатьма кока-кола, не допомагають знижувати вагу при схудненні, а навпроти, викликають почуття голоду.


Десять заповідей здоров'я Поля Брегга

— 10 листопада 2016 —

Десять заповідей здоров'я Поля Брегга


Доведено користь шоколаду для серцево-судинної системи

— 10 листопада 2016 —

Американські фахівці в ході проведеного метааналізу, зуміли довести, що шоколад позитивним чином впливає на роботу серця й судин. З'ясувалося, що флавоноїди, які містяться в какао-бобах, зменшують ризик виникнення серцево-судинних захворювань.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс