Традиційна медицина

Загострився гастрит: лікуємо запалення за допомогою дієти

— 6 вересня 2020 —

По статистиці у кожного другого жителя нашої планети є гастрит. Хвороба так омолодилася, що на неї страждають навіть школярі, починаючи з першого класу. Це стало так звично, що багато хто уже й не вважають гастрит за хворобу. І зовсім дарма. Адже в запущеній формі він переростає у виразкову хворобу. Отоді вже не до жартів!


Мед визнаний кращим засобом лікування кашлю та застуди, ніж деякі ліки

— 6 вересня 2020 —

Мед може бути кращим засобом від кашлю та застуди, ніж деякі ліки. Це показало нове дослідження лікарів з Медичної школи Оксфордського університету і Департаменту первинної медико-санітарної допомоги Наффілд.


Чи може вітамін D захистити від COVID-19

— 6 вересня 2020 —

Нині немає ніякого лікування COVID-19, і жодне дослідження не вивчало вплив добавок вітаміну D або дефіциту вітаміну D на ризик зараження.


Зв’язок з природою позитивно впливає на підлітків

— 6 вересня 2020 —

Огляд, опублікований у журналі People and Nature Британського екологічного товариства, вперше присвячений зв’язку з природою у дітей і підлітків.


Навіть незначні зміни в організмі можуть відображатися на зовнішньому вигляді ніг

— 29 серпня 2020 —

За станом своїх стоп людина може розпізнати навіть смертельно небезпечні захворювання.


Правила харчування для тих, хто працює в нічну зміну

— 29 серпня 2020 —

Робота вночі серйозно відбивається на здоров’ї людини, оскільки її циркадний ритм повністю збивається.


Як харчуватися, щоб захистити зуби від карієсу, пародонтозу й після протезування: чотири головні правила

— 22 серпня 2020 —

Люди у віці від 45 до 60 років найчастіше звертаються до стоматологів з карієсом. На другому місці - пародонтит. Це запальні процеси в тому сегменті, який утримує зуб. На третьому місці серед скарг пацієнтів - патологічна стираємість зубів.


Лами можуть врятувати людство від COVID-19 - дослідження

— 22 серпня 2020 —

Дослідники у Перу вивчають антитіла лам для боротьби з коронавірусом. Раніше, особливості імунної системи цих тварин вже вивчали для подолання грипу та вірусу імунодефіциту людини.


Біль у животі, здуття й блювота можуть бути ознаками передінфарктного стану

— 31 липня 2020 —

Біль у серці - не єдина ознака інфаркту. У деяких випадках у людини можуть виникати порушення в роботі шлунково-кишкового тракту. Цей стан не можна ігнорувати, оскільки якщо за короткий проміжок часу не надати необхідну допомогу, людина помре. Проблеми у роботі травної системи можуть супроводжувати інфаркт з тієї причини, що абсолютно всі органи в організмі людей взаємопов’язані.


Три поганих звички людини, що дозволяють мікробам із ванной кімнати розповсюджуватися по всій квартирі

— 31 липня 2020 —

У наших будинках найбруднішим місцем вважається ванна кімната. З цієї причини найбільш ретельне прибирання проводиться саме у ній, що дозволяє зупинити поширення небезпечних мікроорганізмів по всій квартирі. Проте, наскільки б якісно ви не очищали підлогу і поверхні у ванній, порушення правил особистої гігієни значно збільшує ризик зараження. Які ж погані звички у ванній можуть призвести нас до серйозних хвороб?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс