Традиційна медицина

Тривожна ситуація. Українці частіше хворіють на правець

— 27 вересня 2017 —

В 2017 році в Україні зафіксовано вісім випадків зараження правцем, повідомив Центр громадського здоров'я при Міністерстві охорони здоров'я. 


Які порушення ритму серця небезпечні?

— 27 вересня 2017 —

Як допомогти серцю, коли воно то завмирає в грудях, то, здається, готове з них вискочити, а то нібито пропускає удари? Усі ці часті скарги вказують на виниклу аритмію. Кілька рекомендацій кардіологів.


Реєстр інсулінозалежних України

— 21 вересня 2017 —

Міністерство охорони здоров'я України зайнялося впровадженням електронного реєстру пацієнтів з інсулінозалежністю. Тепер інсулінозалежні українці будуть враховані, отже, кожний з них одержить рівні можливості для підтримки здоров'я.


Помідори містять речовину, що захищає від онкозахворювань

— 14 вересня 2017 —

Ці гарні овочі містять вуглеводи, білки, вітаміни, лимонну, яблучну, щавлеву кислоти. А ще в помідорах є речовина, що захищає від злоякісних пухлин - лікопен. 


Чому не можна захоплюватися кавуновою дієтою

— 14 вересня 2017 —

Наприкінці літа багато українок сідають на кавунову дієту, однак лікарі повідомляють, що подібний раціон є не цілком безпечним.


Танці перешкоджають старінню мозку

— 14 вересня 2017 —

Дослідники Німецького центру нейродегенеративних захворювань (Магдебург, Німеччина) повідомили, що танці та фізичні вправи можуть повернути назад процес старіння мозку, причому, танці виявляють найбільш виражений ефект.


Правильна поза під час сну допоможе позбутися болів

— 14 вересня 2017 —

Дослідники Гарвардської медичної школи повідомили, що пози для сну прямо пов'язані з тим, як функціонує тіло в режимі неспання. Також вони впливають на те, які види болю частіше турбують людину. 


Літій може стати засобом рятування від деменції

— 14 вересня 2017 —

Великий вміст літію в питній воді (більше 15 мкг на літр) знижує ймовірність розвитку деменції, а от помірний або малий вміст, навпаки, прискорює появу симптомів даного захворювання, вважають дослідники Копенгагенського університету.


Кава допоможе при болях і безсонні

— 7 вересня 2017 —

Дослідження фахівців Мічиганського університету показало, що кофеїн позитивно впливає на нормалізацію процесу сну і зменшує післяопераційні болі.


Вітамін В3 запобіжить викидень

— 7 вересня 2017 —

Дослідники Інституту Віктора Чанга (Сідней, Австралія) установили, що прийом вітаміну В3 матір'ю під час вагітності знижує ризик викидня або появи дитини з уродженими дефектами.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс