Традиційна медицина

Пропущений сніданок подвоює ризик розвитку атеросклерозу

— 19 жовтня 2017 —

Здоровий, високоенергетичний сніданок включає йогурт, яйця, цільне зерно і фрукти. Дослідження, проведене іспанськими вченими, показало, що відмова від сніданку збільшує ризик розвитку субклінічного атеросклерозу.


Медреформа передбачає вільний вибір лікаря первинної ланки або медзакладу, незалежно від місця прописки

— 12 жовтня 2017 —

Кошти за медичне обслуговування держава буде перераховувати безпосередньо фахівцеві або медичній установі, у яку звернувся пацієнт. Про це повідомляє Урядовий портал.


Забруднене повітря провокує хвороби нирок

— 12 жовтня 2017 —

Учені вже давно визначили наявність взаємозв'язку між забрудненням повітря та розвитком таких захворювань, як астма, хронічна обструктивна хвороба легенів, а також деякими видами рака й інсультами. Недавнє дослідження вчених Вашингтонської школи медицини додало до сумного списку ще й хвороби нирок.


Паління під час вагітності загрожує дітям ожирінням

— 12 жовтня 2017 —

На думку дослідників Абердинського університету, діти, чиї матері курять під час вагітності, більш схильні згодом до надлишкової ваги, чим діти некурящих матерів.


Фахівці розповіли про простий і ефективний спосіб продовження життя

— 12 жовтня 2017 —

Щоденні помірні фізичні навантаження протягом тридцяти хвилин зменшують ризик серцево-судинних захворювань, а також запобігають передчасній смерті.


Народився дядько десяти племінників

— 5 жовтня 2017 —

51-літня жителька Австралії Лінн Купер народила п'яту дитину. Подія не була б такою грандіозною, якби в Лінн уже не було десяти онуків.


Свинячий грип знову в Україні

— 5 жовтня 2017 —

З початку епідеміологічного сезону в Україні зафіксовано 5 випадків захворювання грипом штаму H1N1 (свинячий грип), повідомляється в інформаційному бюлетені Центру грипу й ГРВІ Центральної СЕС за 49-й тиждень.


ВООЗ заявила, що у світі закінчуються ефективні антибіотики

— 4 жовтня 2017 —

Всесвітня організація охорони здоров'я зробила доповідь, у якій заявила, що у світі розробляється занадто мало нових антибіотиків для боротьби з лікарською стійкістю інфекцій.


Що робити, якщо переїли на ніч

— 4 жовтня 2017 —

Для початку потрібно вивести з організму всю зайву рідину, а вона після переїдання, як правило, буде у великому надлишку.


Чотири чашки кави на день продовжують життя

— 27 вересня 2017 —

Це дослідження іспанських учених було представлено недавно на Конгресі ESC і показало, що споживання кави зменшує ризик передчасної смерті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс