Традиційна медицина

Біг поліпшує роботу головного мозку

— 14 липня 2016 —

Фізичні навантаження не тільки поліпшують роботу м'язів, органів дихання і серця, вони впливають на роботу головного мозку. 


Що не можна робити перед сном

— 14 липня 2016 —

Несподівано, але факт: знеболюючі таблетки перед сном можуть стати причиною безсоння.


Волоські горіхи допоможуть сповільнити старіння

— 7 липня 2016 —

Учені з Гарвардської медичної школи повідомили про те, що волоські горіхи здатні сповільнити процес старіння. Під час проведення ряду досліджень з'ясувалося, що їхнє вживання поліпшує фізичні й розумові функції організму.


Секрети довголіття. Три правила

— 7 липня 2016 —

Земне життя не нескінченне. Старіння організму ще нікому не вдалося уникнути. Але усвідомлюємо ми цю просту істину, на жаль, коли наш вік уже перевалює далеко за "середній". Втім, є й гарна новина - молодість і здоровий стан організму можна значно продовжити. Але, на думку фахівців, для цього варто дотримуватися, принаймні, трьох правил. Вони прості, але чи багато хто їх дотримує? Втім, спробувати варто.


Голодувати в дитинстві небезпечно!

— 7 липня 2016 —

Голод у ранньому віці може стати причиною агресивної поведінки в дорослому житті, стверджують фахівці Університету штату Техас.


Кава реабілітована

— 6 липня 2016 —

Міжнародне агентство з вивчення раку, що є підзвітною структурою Всесвітньої організації охорони здоров'я, більше не вважає каву канцерогеном.


Аналіз крові може виявити ризик інфаркту за 5 років до його розвитку

— 29 червня 2016 —

Дослідницька група з Національного інституту вивчення cерця й легенів розробила тест, що дозволяє визначити ймовірність виникнення інфаркту міокарда протягом п'яти років.


Як українцям уникнути меланом

— 29 червня 2016 —

Фахівці Національного інституту раку попереджають про небезпеку меланоми в літній період. За словами хірурга-онколога Марії Кукушкіної, особливо ризикують постраждати від інтенсивних сонячних променів світлошкірі й руді люди.


Українські лікарі пересадили стовбурні клітини хворому кардіоміопатією

— 29 червня 2016 —

У Національному інституті хірургії і трансплантології ім. А.А. Шалімова провели унікальну операцію - хворому кардіоміопатією пересадили стовбурні клітини, які зможуть відновити його серце.


Небезпечне літо: як уникнути харчових отруєнь

— 29 червня 2016 —

Медики призивають використовувати безпечну воду, не пити воду з неперевірених джерел.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс