Традиційна медицина

Перевірте себе, чи здорові ви?

— 16 лютого 2017 —

Майже всі життєві прояви, як відомо, в остаточному підсумку залежать від стану психіки та нервової системи. 


Біль у правому боці: що це може бути?

— 9 лютого 2017 —

Хворобливі відчуття в правому боці, які багато хто часто залишає без уваги, є лише одним із симптомів часом серйозних захворювань. Тому якщо болі не є однократним явищем, а тим більше відвідують досить часто або різко, варто виділити час і відвідати лікаря. Про що ж можуть говорити такі болі? Давайте розберемося.


Червоний перець, пара мандарин - вийшло не курив!

— 9 лютого 2017 —

Дослідники Університету Тафтса встановили, що солодкий червоний перець є продуктом, що знижує ймовірність розвитку рака легенів у курців.


Фахівці стверджують, що можна "спати наперед"

— 9 лютого 2017 —

Це означає, що якщо людину очікує ніч стомлюючої роботи, буквально дві додаткових години сну в цей день дозволять упоратися із ситуацією і не заснути. 


Як боротися із залежністю від соцмереж

— 9 лютого 2017 —

Соціальні мережі впливають на психічний стан людини. Причиною тому є залежність, що розвивається у будь-якого активного користувача соцмереж, хоче він того чи ні.


Сеча допоможе скласти правильну дієту

— 2 лютого 2017 —

Специфічний аналіз сечі може показати, наскільки страви, що входять у щоденний раціон людини, корисні та необхідні їй.


Українка пояснила природу вбудовування мутацій у ДНК

— 2 лютого 2017 —

28-літня українка Ольга Броварець, яка пояснила природу вбудовування мутацій у ДНК, є наймолодшим доктором наук у країні, а також старшим науковим співробітником Інституту молекулярної біології та генетики.


Сидячий спосіб життя змушує протікати процес старіння швидше звичайного

— 2 лютого 2017 —

Жінки похилого віку, які сидять більше 10 годин на день і мають знижену фізичну активність, старіють швидше за інших. У них клітини біологічно старше на вісім років у порівнянні з жінками, що рухаються більше, пише The Economic Times.


Як розпізнати серцевий напад за місяць до того, як він трапиться

— 2 лютого 2017 —

Напружений спосіб життя, звичка вживати нездорову їжу, хронічні недосипи... Ми самі вносимо великий вклад у розвиток недуги, яка з кожним роком стає усе більш небезпечною.


Низькокалорійна дієта проти діабету

— 2 лютого 2017 —

Фахівці індійської клініки Max Super Speciality Hospital і дослідники Центру передового лікування діабету й порушень обміну речовин установили, що розвиток діабету можна звернути назад. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс