Традиційна медицина

Розкрито таємницю запобігання слабоумства

— 4 серпня 2019 —

Люди, найбільш схильні до хвороби Альцгеймера, у тому числі недоумства, можуть знизити ризики його розвитку, якщо будуть правильно харчуватися, менше вживати алкоголю, більше займатися спортом і кинуть шкідливу звичку палити.


Міфи про зір, яким ми продовжуємо вірити

— 4 серпня 2019 —

Наші батьки дають нам багато порад щодо збереження зору, починаючи від поїдання моркви до заборони перегляду телевізора. У свою чергу вони чули усе це від своїх мам і тат. Однак фахівці стверджують, що не всім рекомендаціям можна вірити, оскільки багато з них є не більше ніж міфом.


Великі переваги скромного овоча

— 4 серпня 2019 —

Про переваги огірка знають не всі. Тим часом дієтологи повідомляють, що огірки дуже корисні для здоров’я. У порції цього освіжаючого овоча міститься 16 калорій, 1 г білка і 1 г клітковини, 4 г вуглеводів, 2 г цукру, 2 мг натрію і взагалі відсутній жир.


Періодичне голодування подовжує молодість — медики радять систему 16/8

— 4 серпня 2019 —

Сучасні медичні дослідження підтверджують, що здоровий спосіб життя, зокрема, збалансоване харчування та періодичне голодування є запорукою гарного самопочуття навіть у зрілі роки. Про це повідомляється на сайті Центру громадського здоров’я України.


Низький рівень «поганого» холестерину може нашкодити

— 26 липня 2019 —

Коли мова заходить про «поганий» холестерин, то завжди говорять про необхідність низького рівня, при якому значно меншим є ризик серцевих захворювань. Однак нове дослідження вчених із США показує, що занадто низький рівень може загрожувати підвищеним ризиком геморагічного інсульту (розривами судин).


Щорічна відпустка продовжує життя

— 26 липня 2019 —

Американські вчені провели дослідження і довели, що щорічна відпустка в цілому справляє позитивний вплив на організм, а також продовжує життя.


Пам’ятайте про наслідки тривалого перебування на сонці

— 26 липня 2019 —

Коли б упродовж доби ви не знаходилися цього літа на свіжому повітрі, обов’язково слід вжити заходів для запобігання сонячній еритемі, гострій шкірній реакції на надмірний вплив ультрафіолетового випромінювання.


Харчування й антибіотики: 7 правил

— 26 липня 2019 —

Антибіотики швидко й ефективно борються з бактеріальною інфекцією. Однак це одні із самих «конфліктних» препаратів, і від правил їх прийому залежить ефективність лікування.


Йогурт захищає чоловіків від раку кишечнику

— 19 липня 2019 —

Нове дослідження показало, що чоловіки, які їдять дві або більше порції йогурту на тиждень, знижують ризик розвитку передракових новоутворень, що призводять до розвитку раку кишечнику. Якщо результати будуть переконливими, йогурт може стати «широко прийнятним модифікованим фактором» для раку кишечнику, стверджують дослідники.


Випробовуються революційні ліки від раку

— 19 липня 2019 —

Пацієнти в Англії можуть стати одними з перших у світі, хто отримає революційні ліки від раку, які зможуть впливати на будь-який тип пухлини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс