Традиційна медицина

Мінерал, який може успішно вирішити проблему гіпертонії

— 8 березня 2019 —

Високий кров’яний тиск можна контролювати не тільки за допомогою ліків і скорочення солі в раціоні, а й додаванням важливих мінералів, що знижують кров’яний тиск. Вони можуть вирішити проблему гіпертоніків.


Психічне здоров’я залежить від кількості спожитих овочів і фруктів

— 8 березня 2019 —

Дослідження показують, що збільшення вживання фруктів та овочів до 10 порцій на день підвищує настрій та емоційне благополуччя людей, що можна порівняти із радістю від знайденої нової роботи. Це показало дослідження 50 тисяч людей, проведене Університетом Лідса.


П’ять ознак того, що серце дає збої

— 25 лютого 2019 —

Люди, що мають проблеми з роботою серцево-судинної системи, не завжди знають про це. Організм, час від часу, подає сигнали нам про те, що той або інший людський орган вимагає лікування, але, у силу постійної зайнятості, ми не завжди помічаємо це. От кілька симптомів, що говорять про те, що з вашим серцем щось не в порядку.


Регулярні фізичні навантаження допомагають омолодити мозок на десять років

— 25 лютого 2019 —

Учені з Колумбійського університету (США) з’ясували, що регулярні фізичні навантаження допомагають омолодити мозок і розумові навички на 10 років. Щоб дізнатися це, експертам довелося вивчити дані 130 американців у віці від 20 до 67 років, які займаються різними видами спортивних вправ.


Цільнозернові продукти перешкоджають розвитку діабету

— 25 лютого 2019 —

Висновки вчених свідчать, що додавання в раціон конкретної групи продуктів, зокрема, цільнозернових, перешкоджає виникненню діабету.


Міцні відносини знижують тиск

— 18 лютого 2019 —

Згідно з новим дослідженням, проведеним психологами з Університету Арізони, коли ви зустрічаєтеся зі стресовою ситуацією, роздуми про вашу другу половинку допомагають контролювати кров’яний тиск так само ефективний, як якби ви перебували поруч із нею.


Дефіцит йоду в раціоні порушує розумову активність

— 18 лютого 2019 —

Нестача йоду в організмі людини зумовлює зниження когнітивних функцій та значно уповільнює процеси метаболізму. Про це у Facebook написала Уляна Супрун.


Навіщо регулярно піднімати руки вгору?

— 9 лютого 2019 —

Природнє положення рук людини - опущені вниз. Але, як стверджують фізіотерапевти, дуже корисно протягом дня піднімати їх вгору.


Саме шкідливе - це сидіти! Навантаження на хребет у цифрах

— 9 лютого 2019 —

Одною із причин масового захворювання хребта, зокрема остеохондрозом, є неадекватне навантаження на хребет. Також серед причин розвитку й загострення хворобливих станів хребта знаходяться його макро- і мікротравми. Дуже часто вважають, що причиною такої травми або іншого раптового болю в спині є тренувальні перевантаження. Тим часом, болі, наприклад у нижньому відділі хребта куди частіше викликані звичайною повсякденною діяльністю людини. У цьому й криється пояснення, здавалося б, дивного протиріччя, коли на біль у попереку скаржаться люди, що ніколи не знали спорту.


Не їм, але гладшаю: дієтолог назвала головну помилку в схудненні

— 9 лютого 2019 —

Дієтолог Світлана Фус розповіла про небезпеку "голодної" дієти, коли люди все одно набирають вагу. На своїй сторінці в Instagram вона пояснила, що організм при такому харчуванні не може нормально функціонувати і "запасається" жиром.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс