Традиційна медицина

Чоловіки та жінки сплять по-різному

— 29 вересня 2016 —

Фахівці Університету Макгілла повідомили про відкриття - чоловіка й жінки сплять по-різному, причому жінки більш схильні до порушень сну. 


Здорові продукти нині в моді

— 28 вересня 2016 —

Дослідники Університету Чикаго розробили програму харчової мотивації підлітків. Вони використовували здорові продукти як головну мотивацію для відмови від фастфуда і схуднення.


Домашній пил - причина алергії, астми й рака

— 28 вересня 2016 —

Звичайний побутовий пил може привести до розвитку алергії та бронхіальної астми. Про це свідчать результати дослідження співробітників Інституту громадського здоров'я Мілкена в Університеті Джорджа Вашингтона.


Як боротися з сильним кашлем?

— 28 вересня 2016 —

Кашель виводить з організму різні шкідливі тіла. Кашель, в основному з'являється при різних легеневих захворюваннях, і може нести за собою такі відомі захворювання як: пневмонія, бронхіальна астма й туберкульоз. Так само можуть бути менш відомі легкі захворювання, як застуда, грип. Якщо у людини просте ГРЗ, то це захворювання досить легко лікується простими народними засобами й також спеціальними протикашлевими таблетками.


Манго нейтралізує шкідливі наслідки жирної їжі

— 22 вересня 2016 —

Манго - новий фаворит західних дієтологів. За їхніми словами, він здатний допомогти в боротьбі з ожирінням і діабетом 2-го типу, пише The Daily Mail. 


Діти в Україні втрачають зір

— 22 вересня 2016 —

Українські офтальмологи стурбовані - вік короткозорих українців стає усе менше. Кожний четвертий школяр, за даними фахівців, страждає через проблеми з зором.


Учені довели зв'язок між погодою і болем

— 22 вересня 2016 —

Спостереження за життям майже десяти тисяч людей за допомогою смартфонів допомогли вченим довести, що погодні умови, особливо сонячні й дощові дні, дійсно впливають на силу і частоту проявів хронічних болів, про що вони розповіли на Британському фестивалі науки в Суонсі.


Обмежувати цукор у харчуванні дітей потрібно з дитинства

— 15 вересня 2016 —

Дослідники Університету Джорджії встановили, що ймовірність розвитку ожиріння у дітей прямо пропорційна кількості цукру, яку вони вживають.


Недосипання приводить до втрати пам'яті

— 15 вересня 2016 —

Позбавлення сну на період більше п'яти годин приводить до втрати пам'яті, стверджують дослідники Інституту Гронінгена.


Учені обчислили оптимальний термін народження близнюків

— 14 вересня 2016 —

Близнюки мають народжуватися на три тижні раніше покладеного строку, щоб знизився ризик їхньої смерті в дитинстві. Це з'ясувала міжнародна група вчених зі США, Канади і Європи.  Результати дослідження представлені в журналі British Medical Journal.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс