Традиційна медицина

Фізична активність захистить від наслідків споживання спиртного

— 14 вересня 2016 —

Учені вважають, що вживання алкоголю й фізична активність впливають на ті самі біологічні процеси, але в протилежних напрямках.


Учені пояснили протиракову дію аспірину

— 14 вересня 2016 —

Медики з Університету Д'юка в США з'ясували, яким чином ацетилсаліцилова кислота (аспірин) зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і рака кишечнику.


Відсутність дружби приводить до проблем зі здоров'ям

— 8 вересня 2016 —

Наявність у людини друзів, їхня кількість, активність спілкування з ними, впливають на загальний стан здоров'я.


Ліки будуть випробовувати на українцях

— 8 вересня 2016 —

Український Мінздрав підписав указ про проведення випробувань ліків на українцях. Французькі, шведські й американські фармацевтичні компанії тепер зможуть тестувати на українцях нові препарати й відслідковувати стан добровольців.


Віруси набагато небезпечніші зранку

— 8 вересня 2016 —

Віруси є більш небезпечними, коли потрапляють в організм своїх жертв зранку, стверджують дослідники Кембриджського університету.


Свіже повітря таки лікує хвороби

— 8 вересня 2016 —

Фахівці Університету Ессекс довели, що хоча б п'ять хвилин на день, проведені на свіжому повітрі, здатні поліпшити настрій і самопочуття людини.


Люди похилого віку більш щасливі, ніж молоді

— 8 вересня 2016 —

Дослідження вчених доводить факт того, що люди похилого віку набагато більш щасливі, чим молоді. Дослідники у якості вимірювання цього параметра прийняли стан їхнього душевного здоров'я.


Фахівці назвали щоденну норму споживання цукру для дітей

— 1 вересня 2016 —

Не більше шести чайних ложечок цукру (25 грамів) на добу варто вживати в їжу дітям у віці від двох до 18 років. Про це повідомляє журнал Circulation. 


У реанімацію тепер можна

— 1 вересня 2016 —

Заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілік нагадав українцям, що до хворих, поміщених у реанімацію, можна допускати родичів і близьких друзів. На думку чиновників, присутність рідних допоможе хворим швидше видужати.


Сигнали, які нам посилає організм

— 31 серпня 2016 —

Якщо все в порядку, наше тіло "мовчить". Ми почуваємо внутрішню волю, маневреність, енергію й оптимізм. Здоров'я позначається на гарному стані шкіри і сяйві очей, який неможливо досягнути навіть геніальним макіяжем або контактними лінзами. Однак якщо виникає проблема, тіло негайно посилає попереджувальний сигнал.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс